Esnafımız için varız

ALTSO’nun girişimleri sonucu Alanya tarihinin en büyük tanıtım atağı yapılırken, ALTSO Başkanı Şahin ve ekibi daha fazla turist çekebilmek ve turizm esnafına katkıda bulunmak için fuardan fuara koşuyor. Moskova Fuarı’nın olumlu geçtiğini söyleyen Şahin, “Üyelerimiz ve esnafımıza katkıda bulunmak için ALTİD ve ALTAV ile el ele vererek her türlü gayreti gösteriyoruz

Esnafımız için varız

ALTSO’nun girişimleri sonucu Alanya tarihinin en büyük tanıtım atağı yapılırken, ALTSO Başkanı Şahin ve ekibi daha fazla turist çekebilmek ve turizm esnafına katkıda bulunmak için fuardan fuara koşuyor. Moskova Fuarı’nın olumlu geçtiğini söyleyen Şahin, “Üyelerimiz ve esnafımıza katkıda bulunmak için ALTİD ve ALTAV ile el ele vererek her türlü gayreti gösteriyoruz

20 Mart 2015 Cuma 10:51
Esnafımız için varız
Rusya'nın en önemli turizm fuarı olan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı devam ediyor. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, 21 Mart 2015 tarihinde sona erecek fuarda, ALTAV ve  ALTİD ile birlikte ilçemizi tanıtıyor.
 

LTSO ayrıca fuara bir de, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, ALTSO Meclis Üyeleri Vedat Ali Erdoğan, Mehmet Tüzün, Kerim Yılmaz,  Özcan Şafak Mavili, ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, ALTSO üyeleri ve gazetecilerinde yer aldığı bir KOSGEB destekli iş gezisi düzenledi. ALTSO Meclis  Üyelerinin de Alanya standında yoğun mesai harcadığı görüldü. Alanya’nın, ALTSO, ALTİD ve ALTAV işbirliğindeki “Çatı Projesi” kapsamında tanıtıldığı Moskova’da Alanya standı büyük ilgi görüyor. 18 Mart 2015 Çarşamba günü açılan fuarın ilk günü Alanya standını, Kültür ve Turizm Bakanı eski yardımcılarından Antalya Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Arıcı ve İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş da Alanya standını ziyaret ederek destek vermişti.
 
YÜKSEKSES’E ALANYA’YA ÖZGÜ İPEK BÖCEĞİ KOZASINDAN TABLO
 
Fuarın ikinci günü ise Alanya standına yoğun ilgi devam etti. Rusya'dan bölgemize büyük operasyonlar yapan İntourist Style Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Şehmuz Yüksekses ile de görüşen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’ya özgü ipek böceği kozasından yapılmış bir tabloyu da kendisine hediye etti. Şahin, Yüksekses başta olmak üzere fuarda görüştüğü tüm acente yetkililerine Gazipaşa Havalimanı'nda yaşanan olumlu gelişmeler, golf alanları ve Akdağ ile ilgili yapılan çalışmalar gibi konularında bilgi verdi. Bölgemizin önemli tur operatörlerinden “Brisco Prince” nin Grup Direktörü Oktay Yıldırım ile de 2015 turizm sezonunu değerlendiren ALTSO Başkanı Şahin, ayrıca, Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı  
Tuncay Kilit gibi bölgemizin önemli iş adamlarını da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu..
 
ŞAHİN ALTSO ÜYELERİNİN STANTLARINI GEZDİ
 
MITT Moskova Turizm Fuarı’nda yer alan Alanya standında konuklarla yakından ilgilenen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, fuarda stant açan ALTSO üyelerinin de stantlarını ziyaret etti. ALTSO üyelerini stant açtıkları için tebrik eden Başkan Şahin, Alanya’nın tanıtımı konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Başkan Şahin’in ziyaretinden duyduklarını memnuniyeti dile getiren ALTSO üyeleri ise, Başkan Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
BAŞKAN ŞAHİN RUSLARA HEDİYE DAĞITTI
 
Başkan Şahin, ziyaretçilere Alanya yazılı güneş gözlükleri, üzerlerinde Alanya ve gülümseyen güneş yer alan bileklikler, mouse pad, 4 dilde Alanya tanıtım videosu yüklü 8 GB flash bellek, kalem, cep telefonu yedek batarya ve buzdolabı süsleri hediye etti. 30 bin Alanya materyaline adeta hücum eden Ruslar, daha önce Alanya’da tatil yaptıklarını ve yeniden tercihlerinin Alanya olacağını söyledi.
 
ŞAHİN: “ KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
 
MITT Moskova Turizm Fuarı’nı değerlendiren Başkan Şahin, Alanya standının Rus vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Rusya’da yaşanan Ruble krizi sebebiyle MITT Moskova Fuarı’na ayrı önem verdiklerini belirten Başkan Şahin, “Bu ülkelerde yaşanan krizi fırsata çevirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Fuara özel tanıtım materyalleri hazırladık. Bu materyallerin maliyeti zannedildiği gibi çok yüksek değil. Biz istendiğinde etkin tanıtım yapılabileceğini gösterdik. Seneye hedefimiz her fuarda en az 100 metrekare büyüklüğünde Alanya stantları açmak, her fuara 500 bin tanıtım materyali ile gitmek. Örneğin Alanya çantası… Adeta kapışılıyor her fuarda. Ve 100 bin Alanya çantasının maliyeti çok düşük. Biz  Alanya’yız. Aciz değiliz. En iyi tanıtımı yapmak zorundayız ve istersek yapabiliyoruz” dedi. Alanya standında ALTSO’yla birlikte tanıtım yapan ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTAV yetkilileri ise Alanya’nın tanıtımının Rusya’da en güzel şekilde yapıldığını söylediler.
 

Alanya standında ALTSO ile birlikte tanıtım yapan ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTAV yetkilileri ise Alanya’nın tanıtımının Rusya’da en güzel 
şekilde yapıldığını söylediler.
 

Son Güncelleme: 20.03.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81