Esnaf memnun

Alanya Belediyesi Encümen toplantısında esnafların iş yeri önüne 80 santimetreye kadar ürün çıkarabileceği kararının alındığı söylemleri üzerine Cuma pazar çevresinde bulunan esnaflar bu kararı uygulayarak ürünlerini 80 santimetre dışarıya çıkardı.

Esnaf memnun

Alanya Belediyesi Encümen toplantısında esnafların iş yeri önüne 80 santimetreye kadar ürün çıkarabileceği kararının alındığı söylemleri üzerine Cuma pazar çevresinde bulunan esnaflar bu kararı uygulayarak ürünlerini 80 santimetre dışarıya çıkardı.

19 Nisan 2014 Cumartesi 11:30
Esnaf memnun
17 Nisan Perşembe günü yapılan Alanya Belediye Encümen toplantısında iş yerlerinin, iş yeri önünde ürünlerini 80 santimetre dışarıya çıkarabileceği kararının verildiği söylentileri üzerine Cuma pazarı çevresinde bulunan esnaflar iş yerleri önünde bu uygulamaya geçti. Bu uygulamaya geçen esnaflar, uygulama ile ilgili olarak, Bu uygulamadan son derece memnun olduklarını, turistlerinde daha fazla ilgi gösterdiklerini belirterek Başkan Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler. İşte Esnafların bu uygulama hakkında düşünceleri. 
 
Turgay Kalı(Kayra Çanta)
Başkanımıza böyle bir uygulama gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Bunun faydasını fazlası ile gördük. Turistin önünü kesmemize gerek kalmadan turist kendisi geliyor. Başkanımız inşallah bu tip uygulamaları sürekli gerçekleştirir biz Alanya esnafı olarak başkanımızın arkasındayız.
 
Mümin Gümüşlü(Dilek Kundura)
Bu uygulamadan biz esnaflar kadar turistlerde çok memnun. Onlarla konuştuğumuz da bize biz böyle alışveriş yapmak istiyoruz. Biz mağazadan değil bu tip dışarıda bulunan ürünlerden almak istiyoruz. Avrupa'da da bu tip iş yerlerini her zaman tercih ederiz diyorlar. Başkanımıza böyle bir uygulamayı hayata geçirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Bu uygulama daha ilk günden etkisini gösterdi.
 
Yasin Doğan(Doğanlar Ev Tekstil)
Öncelikle uygulama tamamen esnafı düşünülerek yapılmış. Bu yüzden başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Alanya esnafı başkandan bu tip uygulamalar bekliyordu. İlk günden gelen turist sayısında ve satışlarımızda ciddi oranda artış oldu. Başkandan isteğimiz bu tip uygulamaların devamıdır.
 
Adem Darıcı(Darıcı Baharat)
Uygulamadan bizde turistte çok memnun. Kendileri de bunu dile getiriyorlar. Ürünlerimiz dışarıda olduğu için göze hitap olarakta ekstra katkı sağlıyor. Satışlarımızda arttı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman esnafın arkasında durmasını istiyoruz.
 
Mehmet Selçuk(Mevlana Hediyelik)
Başkanımıza öncelikle Alanya esnafı olarak teşekkür ediyoruz. Böyle bir uygulama biz esnafların yüzünü güldürdü. Çünkü işlerimiz bir anda artıya geçti. Turiste bu uygulamadan oldukça memnun dilediği şekilde dışarıda ürünü görüp rahatça alışverişini yapabiliyor. Bu tip uygulamaların devam etmesini istiyoruz.
- Mert KULAÇ
 
Son Güncelleme: 19.04.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81