Er'in A Takımı

MHP Alanya ilçe Teşkilatının 11 Ocak'ta gerçekleştirdiği kongrenin ardından Hilmi Er, başkanlığında oluşan yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

Er'in A Takımı

MHP Alanya ilçe Teşkilatının 11 Ocak'ta gerçekleştirdiği kongrenin ardından Hilmi Er, başkanlığında oluşan yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

23 Ocak 2015 Cuma 07:18
Er'in A Takımı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı'nın 11 Ocak'ta gerçekleştirdiği kongrede başkan seçilen Hilmi Er, görevi devraldıktan yaklaşık bir hafta sonra görev dağılımını gerçekleştirdi. Bir yandan "hayırlı olsun " ziyaretlerini kabul eden Er, bir yandan da çalışmalara başladı. Kongrenin ardından gerçekleştirdikleri ikinci toplantıdan sonra görev dağılımını belirdiklerini söyleyen Başkan Er, "11 Ocak 2015'te yapılan kongre sonrasında yeni yönetim kurulumuzla önceki gün ikinci kez toplandık. Oluşmuş olan yönetim kurulumuz  toplumun her kesimini temsil eden, toplumun her kesimini kapsayan arkadaşlar tarafından oluşmaktadır. Yeni yönetim kurulumuzu oluşturan arkadaşlar içerisinde çiftçisinden, esnafına, mali müşavirinden, otel işletmecisine, doktorundan, avukatına kadar her kesim temsil edilmektedir. Her kesimi temsil eden bu güçlü teşkilat ile önümüzdeki üç yıl Alanya'mıza hizmet etmeye, vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmaya çalışacağız. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde partimizi Alanya'da ve Türkye'de birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
"ALANYA'MIZA HAYIRLI OLSUN"
Başkan Hilmi Er,  "Yapmış olduğumuz ikinci yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdik.Görev dağılımı şöyle. Başkan yardımcısı Mehmet Duran Atalay, Başkan yardımcısı Uğur Oğuz, Başkan yardımcısı Ahmet Öztürk, Sekreter Ahmet Ali Şahin, Muhasip Ertuğrul Elvan. Oluşan bu icra heyetinin Alanya'mıza, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 23.01.2015 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81