Er: Köyler daha çok hizmet alacak

Alanya Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Avsallar Ek Hizmet Birimi'ne ait kademede yaptığı toplantıda eskiden köy olan mahallelere daha çok hizmet yapılacak dedi.

Er: Köyler daha çok hizmet alacak

Alanya Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Avsallar Ek Hizmet Birimi'ne ait kademede yaptığı toplantıda eskiden köy olan mahallelere daha çok hizmet yapılacak dedi.

27 Şubat 2015 Cuma 12:26
Er: Köyler daha çok hizmet alacak
Turizm sezonu hazırlıklarının başladığı bu günlerde Alanya Belediyesi çalışmalara hız verdi.  Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er batı mahallelerindeki hizmet birimlerini ziyaret ederek birim amirlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Er Avsallar Hizmet Birimi'ne bağlı kademede birim amirleri ve işçilerle bir toplantı yaptı. Toplantıda turizm sezonu başlamadan önce bölgedeki yapılması gereken hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Er birim amirleri ve işçilerle hizmetin daha iyi yapılası için görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Er şunları söyledi; "Bilindiği gibi göreve gelişimizin birinci yılını tamamlıyoruz. Geçtiğimiz yıl seçimlerin ardından yeniden yapılanma ile ilgili çalışmaların yanı sıra acil yapılması gereken hizmetleri yerine getirdik. Geldiğimiz noktada tüm hizmet birimleri tamamlanmış olup 2015 yılında daha hızlı ve iyi hizmet vermek için hazır bekliyoruz. Yapılması gereken çalışmalarla ilgili eksik gördüğünüz araç ve gereçleri bize bildirirseniz elimizdeki imkânlarla bunları karşılayacağız."
KÖYLERE DAHA ÇOK HİZMET
Er, eskiden belde olan mahallelerde bir çok hizmetin alt yapının yapıldığını belirterek "Bundan sonra bu mahallelerle birlikte köylerimiz Alanya Belediyesi'nin hizmetlerinden daha çok yaralanacaktır. En ücra köylerimizin eksiklerinin tespitini yaparak çalışmalarımıza hız vereceğiz" ifadelerini kullandı. İşçilerin "belediye başkanımızı da aramızda görmek isteriz" demesi üzerine Er, "Sayın belediye başkanımız bir çok ilden daha büyük olan Alanya’nın belediye başkanıdır. Alanya’nın daha büyük projeleriyle ilgili yoğun çalışma yapmaktadır. Ama bu yıl daha sık aramızda olacaktır" dedi. 
Hayri Demir 
 
Son Güncelleme: 27.02.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81