EN BÜYÜK TANITIM

Alanya etabı ile start alacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışı tanıtımı İstanbul'da gerçekleştirildi. Alanyalı Müftüoğlu'nun daveti üzerine ilk kez basın önünde bisiklete binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUR'un tanıtımını yaptı.

EN BÜYÜK TANITIM

Alanya etabı ile start alacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışı tanıtımı İstanbul'da gerçekleştirildi. Alanyalı Müftüoğlu'nun daveti üzerine ilk kez basın önünde bisiklete binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUR'un tanıtımını yaptı.

20 Nisan 2015 Pazartesi 01:21
EN BÜYÜK TANITIM
Alanya etabı bundan önceki yarışlarda dünyaca ünlü Eurosport Kanalı'nda 1.5 saat yayınlanırken, Müftüoğlu'nun girişimleri sonucu bu süre 2 saat 45 dk'ya çıkartıldı. Bu gelişme turizmciler tarafından "En büyük tanıtım' olarak gösterildi.
CUMHURBAŞKANI VE MÜFTÜOĞLU BİSİKLETE BİNDİ
Alanya'da 26 Nisan Pazar günü start alacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım başlarken, Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu bir ilki gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müftüoğlu'nun daveti üzerine İstanbul-Salacak'ta ilk kez basın önünde bisiklete binerek TUR'un tanıtımını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta yarışın Alanya’dan başlayacağını kaydetti. Bu yıl uluslararası camiada yine beklenenin üstünde bir katılımın söz konusu olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, turun 3 Mayıs’ta İstanbul’da tamamlanacağını anlattı.
TOPLAMDA 4.5 SAAT CANLI YAYIN
TUR'un Alanya-Alanya etabının bu yıl diğer yıllara göre çok farklı olacağını söyleyen Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "Çünkü bu yıl Alanya etabından 2 saat 45 dakika canlı yayın yapılacak. Bu sürenin yanısıra akşam 1 saat ve ertesi gün de 1 saat olmak üzere canlı yayın yer alacak ve Alanya'dan toplam canlı yayın süresi 4 saat 45 dakikaya ulaşacak. Önceki TUR'larda Alanya'dan yapılan toplam canlı yayın süresi 1,5 saatti. Bir başka deyişle TUR'un tamamında yapılacak toplam 23 saatlik canlı yayının 4 saat 45 dakikası hemen hemen sadece Alanya'dan olacak" dedi.
TÜM DÜNYA İZLEYECEK
Dünyada TUR'u canlı yayınlayacak kanallarla ilgili anlaşmaların sürdüğünü de belirten Müftüoğlu, "Eurosport tamam, Dubai Sport ile görüşüyoruz. TUR, Afrika, Avustralya, Çin, Güney Amerika, ABD ve Avrupa'da canlı yayınlanacak. İnternet üzerinden canlı verilecek. Yani, neredeyse tüm dünyaya ulaşacak diyebiliriz. Geçen yıl 190 ülkeye ulaşmış, 600 milyon haneye girmiştik. Bu yıl bu rakamların da üstüne çıkmaya çalışacağız. Böylece her yıl olduğu gibi bu yıl da hem Alanya, hem de ülkemizin tanıtımına çok büyük bir katkı sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 20.04.2015 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81