EDAŞ'tan taksit çağrısı

CLK Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ı makamında ziyaret etti. Akboğa ziyarette yüksek gelen faturalar için hizmet binasına gelerek müracaat eden herkese taksit imkanı sunduklarını belirtti. Yeşildal ise son faturaların herkes için 3 taksite bölünmesini istediklerini ifade etti.

EDAŞ'tan taksit çağrısı

CLK Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ı makamında ziyaret etti. Akboğa ziyarette yüksek gelen faturalar için hizmet binasına gelerek müracaat eden herkese taksit imkanı sunduklarını belirtti. Yeşildal ise son faturaların herkes için 3 taksite bölünmesini istediklerini ifade etti.

23 Ocak 2015 Cuma 08:50
EDAŞ'tan taksit çağrısı
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa ve CLK Akdeniz Perakende İlçe Müdürü Niyazi İnce, MHP ve CHP Alanya İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlk olarak görevine kısa bir süre önce başlayan MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve yönetimini ziyaret ederek başarılar dileyen Akboğa ve İnce, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.Turizm sezonunun bitmesiyle birlikte yaz aylarında yapamadıkları çalışmaları yapmaya başladıklarını belirten Bölge Koordinatörü Akboğa, bölgenin daha önce görmediği büyüklükte bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılların birikmiş sorunlarını çözmek için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Akboğa, "Bölgenin kapasitesine cevap veremeyen, eskimiş tüm trafo merkezlerini elden geçiyoruz. Tesislerimizi modern hale getiriyoruz. Cikcilli'de yolun içinde kalan trafo binasını taşıyarak başka yere aldık. Alanyum Avm arkasında yolda kalan direklerin deplasesini yapıyoruz. Obagöl mahallesinde hatları yer altına alma çalışması devem ediyor. Sugözü Tepe Mahallesi'ne yeni dağıtım merkezi yaptık, aynı şekilde Mahmutlar Mahallesi'ne de yeni dağıtım merkezi kuruldu. Bu mahallelerde mastır plan çalışması ile birlikte komple tesis çalışması yapılacak. Turizmin yoğun olduğu Batı Alanya bölgesinde enerji nakil hattı problemini ise hattı besleyen fider sayısını 1'den 8'e çıkararak çözdük. Tüketicilerimizden bu süre içerisinde biraz daha sabırlı olmasını diliyoruz" dedi. 
"TAKSİT İMKANI"
Perakende İlçe Müdürü İnce de, gündemde olan geciken fatura konusu hakkında bilgi verdi. Abonelerden gelen yoğun talepler sonucunda, okuma ve ödeme tarihlerinde yeni bir düzenleme yapıldığını belirten İnce, "Bu uygulamanın sonucunda, sınırlı sayıda abonemize 30 günden daha uzun süreli fatura hesaplandı. Fatura hesaplanmasında herhangi bir hata olmamasına rağmen, tüketim gün sayısını 30 günden fazla olması ve tüketimin yüksek olduğu dönemlere denk gelmesi nedeniyle bazı abonelerimizin tek seferde ödeme güçlüğü yaşadığı tespit edilmiştir.Şirketimiz geçmişte olduğu gibi yaşanan bu süreçte de abonelerimize gerekli kolaylığı sağlayacak ve sağlamaya devam edecektir. Bu kapsamda ödeme güçlüğü yaşayan abonelerimiz Müşteri Hizmet Merkezlerimize (MÜHİM) müracaat ederek taksitlendirme talebinde bulunmaları halinde gerekli kolaylık sağlanmakta ve kredi kartı ile taksitlendirme yapılabilmektedir. Kredi kartı olmayan müşterilerimize de taksitlendirme işlemi uygulanmaktadır" diye konuştu.
"ALANYA'DA CİDDİ MESAFELER KAT EDİLDİ"
MHP İlçe Başkanı Er ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşanan sorunlar karşısında karşılıklı iletişim halinde olunmasının önemine değindi. Er, yapılmaya başlanan yatırımların ilçe adına umut verici olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Akdeniz Elektrik Bölge Koordinatörlüğü'nün çalışmalarını basından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Eskiye nazaran Alanya'da ciddi mesafeler katedildi. Emeği geçen Akboğa ve İnce'ye teşekkür ederim" şeklinde konuştu.  
"İKİNCİ DURAK CHP OLDU"
Ziyaretin ikinci durağı CHP İlçe Teşkilatı oldu. Görevine yeni başlayan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ı tebrik eden Akboğa ve İnce, Yeşildal'ı da çalışmalar hakkında bilgilendirdi.Ziyarette, vatandaşa taksit imkanı sağladıklarını velirten Akboğa, "Şirket olarak daha önceki uygulamalarımızda olduğu gibi 2015/1 döneminde yüksek fatura gelen ve tek defada ödeme imkanı olmayan abonelerimize yardımcı olmak amacıyla taksitlendirme imkanı sağlamıştır. Hizmet binasına gelen vatandaşlara taksitlenme işleminde yardımcı olacağız" dedi.
"ÜÇ TAKSİT İSTEDİ"
Başkan Yeşildal ise, "Biz herkesin gelip müracaat yapamayacağını düşünüyoruz. Bu ay ki son okunan faturaların herkes için üçe bölünmesini istiyoruz" dedi.Akboğa ise bunun sistem ile alakalı olduğunu ve teknik olarak imkanı olmadığını ifade etti. 
 
 
Son Güncelleme: 23.01.2015 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81