Dünya takdir ediyor

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, son günlerde AKP ve Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) sert yanıt verdi.

Dünya takdir ediyor

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, son günlerde AKP ve Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) sert yanıt verdi.

12 Mart 2015 Perşembe 03:08
Dünya takdir ediyor
Berberoğlu, "Sayın Çavuşoğlu'nun öncülüğünde Alanya son yıllarda Türkiye'nin en şanslı ilçelerinden biri oldu, çünkü Türkiye ve dünyada saygınlığı göğsümüzü kabartan Sayın Çavuşoğlu bir Alanyalı. Çavuşoğlu'nun başarılarına muhalefet sessiz kalıyor. Tüm Dünya ve Türkiye takdir ve tebrik ediyor" dedi.

 
'ZORLAMA GÜNDEM OLUŞTURUYORLAR'
Berberoğlu, “Alanya için hiçbir proje üretmeden 3 maymunu oynayan, Alanya’da ana muhalefet bile olamayanların söyledikleri her söz bizim için yok hükmündedir. Hizmetleri Alanya’ya getiren Sayın Çavuşoğlu’nun yaptıklarını muhalefet takdir edemiyor” dedi. Berberoğlu, “Bu nasıl bir yaklaşım tarzı, nasıl bir nezaketsizlik, nasıl bir kin, anlamak mümkün değil. Kazanımlar ancak kaybedilince fark edilir. Çavuşoğlu gibi değerler kolay yetişmiyor. Böyle zorlama gündemleri oluşturarak, Alanya gündemine taşımak yapılacak en büyük haksızlık olur” dedi.
 
'YARIN İL OLSAK NE DİYECEKSİNİZ?'
"Bize düşen, şehrimizin sorunlarını sorunumuz olarak görüp, çözüm bulma gayreti içinde olmaktır" diyen Berberoğlu, "Belli bir ilkesi olmayan, Alanya için hiçbir proje üretmeden 3 maymunu oynayan, Alanya’da ana muhalefet bile olamayanlar iki ay önce ‘Alanya’nın illa İl olması şart değil’ diyen partinin ilçe teşkilatı bugün kavga etmekten bıkmayan, kısır çekişme ve polemikten başka hiçbir şey üretemeyen bir ilçe teşkilatına dönüşmüştür.  Bugün de çıkıp ‘Alanya'nın en önemli ve tek gündemi İl’ diyebiliyor. Dün farklı konuşuyordunuz bugün farklı. Ne oldu şimdi size? Acaba yarın İl olsak ne diyeceksiniz?” şeklinde konuştu.
 
'ALANYA TÜRKİYE'NİN EN ŞANSLI İLÇESİ OLDU'
Berberoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın Çavuşoğlu Alanya'yı Ankara'da TBMM ile AKP Hükümeti’nin gündeminde tuttu ve hizmetleri getirdi. Alanya, son yıllarda Türkiye'nin en şanslı ilçelerinden biri oldu, çünkü Türkiye ve dünyada saygınlığı göğsümüzü kabartan Sayın Çavuşoğlu bir Alanyalı. Sayın Çavuşoğlu'nun başarılarına muhalefet sessiz kalıyor. Tüm Dünya ve Türkiye takdir ve tebrik ediyor, Alanya'da azınlık küçük bir grup sığ bir düşünce ile buna kayıtsız kalabiliyor" dedi. 6'DA
 

Son Güncelleme: 12.03.2015 03:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81