Dubai'de gündem ALTSO

Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı için Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bulunan ALTSO heyeti, temaslarına devam ediyor. Dün RAK Serbest Bölgesi’nde çeşitli görüşmelere katılan ALTSO heyeti, bölgede bulunan firmalarda incelemeler yaptı.

Dubai'de gündem ALTSO

Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı için Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bulunan ALTSO heyeti, temaslarına devam ediyor. Dün RAK Serbest Bölgesi’nde çeşitli görüşmelere katılan ALTSO heyeti, bölgede bulunan firmalarda incelemeler yaptı.

09 Şubat 2015 Pazartesi 23:40
Dubai'de gündem ALTSO
 
ALTSO heyetinde ALTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamburoğlu, ALTSO Meclisi Katip Üyesi Celal Zafer, ALTSO Meclis Üyesi Namık Şenli ve ALTSO üyeleri yer alıyor.Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde 08 Şubat 2015 Pazar günü başlayan ve 11 Şubat Çarşamba günü sona erecek olan Gulfood Fuarı’na, KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO heyeti, RAK Serbest Bölge Koordinatörü Wasim Khan’ın düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda, ilk olarak İstanbul merkezli bir firmanın yetkilisi olan Selin Kocatürk sunum yaparken, RAK Serbest Bölge Koordinatörü Wasim Khan da, bölge ticareti konusunda ALTSO Heyetine bilgilendirme yaptı. ALTSO heyeti de toplantıda, Alanya ekonomisi hakkında bilgiler verdi.Toplantı sonunda, ALTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu, Khan’a Alanya ipek böceği kozasından yapılmış bir tablo ve Alanya’yı tanıtıcı ürünler hediye etti. Khan ise, ALTSO heyetine RAK Serbest Bölgesi’ni tanıtıcı ürünler hediye etti. Heyet, RAK Serbest Bölgesi’nde yapılan görüşmelerin ardından, serbest ticaret bölgesinde incelemeler yaptı.
 
“ÜYELERİMİZ ÜRETİMİ YERİNDE İNCELİYOR”
 
ALTSO’nun yurt dışına gerçekleştirdiği iş gezileri hakkında bilgiler veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, gezilerin KOSGEB desteğiyle yapıldığına dikkat çekti. ALTSO üyelerinin yurt dışına gerçekleştirilen gezilerle sektörel gelişmeleri yakından takip ettiğini ve yeni ürünleri yerinde inceleme fırsatı yakaladığını vurgulayan Şahin, Alanya’nın tanıtımı konusunda da iş gezilerinin büyük önem teşkil ettiğini söyledi. Şahin, ayrıca KOSGEB destekli iş gezilerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.Gulfood Fuarı’na gerçekleştirilen iş gezisi sebebiyle Dubai’de bulunan ALTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamburoğlu ise iş gezisinin çok yararlı geçtiğini ifade ederek, ALTSO üyelerinin KOSGEB destekli iş gezilerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde gerçekleştirilen Gulfood Fuarı’na KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO heyeti, 09 Şubat 2015 Pazartesi günü RAK bölgesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirirken, heyet 10 Şubat 2015 Salı günü ise Dubai Ticaret Odası’nda düzenlenecek toplantıya katılacak. 07 Şubat 2015 Cumartesi günü Dubai’ye hareket eden ALTSO heyeti, Dubai’de gerçekleştirilecek temasların ardından, 11 Şubat 2015 Çarşamba günü Dubai’den ayrılacak.
 
Son Güncelleme: 09.02.2015 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81