Dimçayı susuz

Dimçayı Barajı kapakları kapatınca Dimçayı esnafı zor durumda kaldı. 3 gün süren susuzluğun ardından esnaf iş yapamaz hale gelirken balıklar öldü etrafa pis kokular yayıldı.

Dimçayı susuz

Dimçayı Barajı kapakları kapatınca Dimçayı esnafı zor durumda kaldı. 3 gün süren susuzluğun ardından esnaf iş yapamaz hale gelirken balıklar öldü etrafa pis kokular yayıldı.

22 Eylül 2014 Pazartesi 09:41
Dimçayı susuz
 Koordinatör Güney ise görüşme yaptıklarını ve suyun peyder pey bırakılacağını söyledi.
BARAJIN KAPAKLARI KAPATILDI!
Dim Barajı'ndan gelen suyun kısılması nedeniyle piknik işletmecileri zor durumda kaldı. Üç gündür yaşanan susuzluk nedeniyle Dim Çayı'na giden yerli ve yabancı vatandaşlar yoldan geri döndü. 
İŞLETMELER SUYU SALMIYOR
Bazı esnaflar barajdan artık eskisi gibi su bırakılmadığını söylerken, bazı işletme sahipleri ise barajdan suyun kısmen salınmasına rağmen üst tarafta bulunan işletmelerin suyu salmadıklarını iddia ettiler. 
SU SEVİYESİ AZALDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ilgili birimler ile görüşmeler yaptığını söyleyerek, "Barajda su seviyesi azalmış. Geçen yılda aynı şeyler yaşanmıştı. Bildiğiniz gibi baraj enerji üretiyor. İşletmecilerin mağdur olmaması için yarından itibaren daha çok su bırakılmaya başlanacak" dedi.
DİM ÇAYI'NI BİTİRMEK İSTİYORLAR!
Bir çok esnaf 3 gündür mağdur olduklarını ve iş yapamaz hale geldiklerini söylediler. İşletme sahibi Mehmet Şimşek, "Günlük 5 bin TL zarar ediyoruz. Baraj şuan tam yarıda yani su sıkıntısı yok. Ama ne hikmetse Dim Çayı'nda kuraklık yaşanıyor. Ölmüş balık kokusundan, kurbağa pisliğinden burada durulmuyor. Dim Çayı'nı birileri bitirmek istiyor" dedi. 
 
Son Güncelleme: 22.09.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81