Dev filo dualarla hizmete girdi

Alanya Belediyesi ve hayırsever işadamlarının destekleri ile bir yıl içinde alınan 56 adet yeni iş makinesi ve araç düzenlenen dua töreni ile Alanya halkının hizmetine sunuldu.

Dev filo dualarla hizmete girdi

Alanya Belediyesi ve hayırsever işadamlarının destekleri ile bir yıl içinde alınan 56 adet yeni iş makinesi ve araç düzenlenen dua töreni ile Alanya halkının hizmetine sunuldu.

01 Mayıs 2015 Cuma 05:17
Dev filo dualarla hizmete girdi
Belediye Binası arkasındaki törene MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
‘HER YERE ULAŞACAK ARAÇ VE PERSONELE SAHİBİZ’
Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Büyükşehir Yasası’ndan dolayı kamu kurum kuruluşlarına geçen 144 aracımız vardı. Bir yıl içerisinde bunun 58’ ini geriye kazandırdık. Alanya Belediyesi olarak artık daha da güçlüyüz. Alara’dan Aydap’a kuzeyden güneye en uzak mahallemize bile anında ulaşabilecek araç ve personele sahibiz. Yeni araçlarımızın Alanya’mıza hayırlı olmasını dileyerek, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum ve bol kazançlar diliyorum.’ dedi.
 
 
İL BAŞKANI KAYA BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİ
Tören öncesi konuşan Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, “Bir yıl gibi kısa bir sürede Büyükşehir Yasasının zorluğuna rağmen MHP’li bir belediye başkanın neler yapabileceğini gösteren belediye başkanıma, çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve araçların hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar ise konuşmasında, Alanya’ya’ hizmet götürmenin diğer ilçelere nazaran daha zor olduğunun altını çizdi.
 
TANRISEVEN: ALANYA İÇİN İŞBİRLİĞİNDE ÇALIŞIYORUZ
Kaymakam Tanrıseven de 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Büyükşehir yasası ile yerel yönetimlerin farklı bir yapıya geçtiğini hatırlatarak, “Alanya’daki tüm kurumlar, Alanya’ya daha iyi hizmet etmek için  koordineli  bir şekilde işbirliğinde çalışmalıdır.” dedi.
 
 
‘BAŞKANIMIZIN BAŞARILARINA ŞAHİT OLUYORUZ’
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal , “Yine hayırlı bir tören için bu meydandayız. Öncelikle hepinize Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve sevgilerini getirdim. Alanya’ya teşekkür borçluyuz. Çünkü MHP’yi Alanya’da iktidar yaparak, MHP ‘li bir belediye başkanının neler yapabileceğini gösterdiniz. Biz de başkanımızın kısa sürede yaptığı başarılara şahit olduk. Azalan araç parkını bu araçlarla takviye edildiğini görüyoruz. Destek sağlayan tüm hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 
HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİMİ
Konuşmaların ardından 56 aracı Alanya belediyesine kazandıran hayırseverlere plaketleri takdim edildi. Plaket töreninin ardından, Alanya müftüsü Mustafa Topal’ ın yaptırdığı dua sonrasında kurdele kesildi.
 
YÜCEL, İŞ MAKİNESİ KULLANDI
Törenin ardından Başkan Yücel, Milletvekili Mehmet Günal, Antalya Miletvekili adayı Cafer Uyar ile motosiklet üzerinde basın mensuplarına poz verdi. İş makinesinin kullanımı hakkında operatörden kısa bir bilgi alan Başkan Yücel, Milletvekili Günal, Milletvekili Adayı Cafer Uyar ve İl Başkanı Adnan Kaya ile iş makinesine binerek meydanda tur attı.
 
56 ADET YENİ ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ ALINDI
 
56 adet olan yeni alınan araç filosunda 13 adet motosiklet, 7 adet kango, 4 adet lastikli kepçe, 1 adet TIR, 3 adet greyder, 2 adet paletli kepçe, 2 adet silindir, 3 adet vakumlu süpürge makinesi, 2 adet su arazözü, 2 adet çöp kamyonu, 10 kamyonet, 2 adet sepetli araç, 1 adet "Bakanlık Ruhsatlı ilk Mobil Veterinerlik Kısırlaştırma " aracı, 3 adet cenaze aracı, 1 adet cami temizleme aracı bulunuyor.
 
Son Güncelleme: 01.05.2015 05:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81