Destek turlarına devam

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu için bir araya gelen siyasi partiler, dün Pansiyoncular Odası Başkanı Değirmenci’yi ziyaret etti.

Destek turlarına devam

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu için bir araya gelen siyasi partiler, dün Pansiyoncular Odası Başkanı Değirmenci’yi ziyaret etti.

22 Temmuz 2014 Salı 23:38
Destek turlarına devam
 İlçe başkanları neden İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı olması gerektiğini açıkladı. Değirmenci de ülkede ve Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek “Ülkemizin birliğe, beraberliğe, dirliğe ihtiyacı var. İnşallah bugünleri de hep beraber atlatırız” dedi.
Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermek adına çalışmalara başlayan CHP, MHP, BBP ve DP İlçe Teşkilatları dün ziyaretlerine devam etti. İhsanoğlu için bir araya gelen oluşum, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci’yi ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Türktaş, “Herkesin çatı adayı dediği adam gibi adam, dili ile dini ile bütünleştirici, Türkiye'yi bölen değil bütünleştirici, herkesin adamı diye tarif ettiğimiz Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu çatı adayımıza destek istiyoruz. Ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyoruz, partiye genel başkan seçmiyoruz. İnşallah vicdanı rahat olanlar görevini yapar” dedi. 
İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT ÇAĞRISI
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ise “Ülke olarak hepimiz vatandaş nezdinde, biz oda olarak üyelerimiz nezdinde bir sınav veriyoruz. Herkes bir sınav verecek. Biz bu seçimlerin hem ülkemize hem memleketimize hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ülkemizde, Ortadoğu’da ve Filistin’de yaşanan sıkıntılar güçlü bir Türkiye gerektiriyor. Türkiye için de güçlü liderlere ihtiyacımız var. Bu vesile ile inşallah hayırlısı olur. Ülkemizin birliğe, beraberliğe, dirliğe ihtiyacı var. İnşallah bugünleri de hep beraber atlatırız” dedi. İsrail’in Filistin’deki katliamına dünyanın sessiz kaldığını belirten Değirmenci, esnaflara İsrail ürünlerini boykot etme çağrısında bulundu.
‘İHSANOĞLU’NA DESTEK VERELİM’
MHP İlçe Başkanı Cafer da konuşmasında bölgede akan kanın durması için güçlü bir Türkiye'nin olması gerektiğini vurguladı. Uyar, “Güçlü bir Türkiye yönetimi, güçlü bir dış politika stratejisi gerekiyor. Ben ne kadar bağırırsam bağırayım ben iyi bir insanım, dürüst bir insanım demem para etmiyor. Önemli olan bu toplumun beni öyle kabul etmesi. Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya çıkıp ‘Biz güçlüyüz, biz dünya devletiyiz, ben dünya lideriyim’ demesinin bir faydası yok. Bunu gördük yaşadık. Biz buna müdahale etmeye ya da sandıkta çevirmeye çalışıyoruz. Herkesin kabul edebileceği, siyaseti, diplomasiyi bilen, efelenmeyi değil gerçek bir stratejiyi bilen değerli profesörümüzü, diplomatımızı yedi tane parti çatı adayı olarak yani Türkiye'nin adayı olarak ortaya koydu. Tüm üyelerinizin 10 Ağustos’ta İhsanoğlu'na birliğimiz için destek vermelerini istiyorum” dedi. 
 

Son Güncelleme: 22.07.2014 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81