Delegeler Perşembe günü belli oluyor

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, 11 Ocak'ta gerçekleştirilecek İlçe Kongresi'nde oy kullanacak delegelerin Perşembe günü belli olacağını söyledi.

Delegeler Perşembe günü belli oluyor

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, 11 Ocak'ta gerçekleştirilecek İlçe Kongresi'nde oy kullanacak delegelerin Perşembe günü belli olacağını söyledi.

17 Aralık 2014 Çarşamba 03:50
Delegeler Perşembe günü belli oluyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında basına açıklama yapan İlçe Başkanı Cafer Uyar, geçtiğimiz hafta belirlenen komisyon üyelerinin İlçe Kongresi'nde oy kullanacak olan delegeyi Perşembe günü belirleyeceğini söyledi. Kongre sürecine yavaş yavaş emin adımlarla hazırlandıklarını kaydeden Uyar, hafta sonunda Elmalı'da yapılan ilçe kongresine katılarak, kongre heyecanına şahit olduklarını ifade etti. Uyar, "Önümüzdeki Perşembe günü belirlemiş olduğumuz ilkeler doğrultusunda, belirlemiş olduğumuz çerçeve içerisindeki arkadaşlarımızla bir araya gelerek delegelerimizi belirleyeceğiz. Bu komisyon geçen süreç içerisinde partimize hizmet etmiş, sürekli olarak partimizin çıkar ve menfaatlerini düşünmüş bu konuda gayret göstermiş, bu konuda çizgisinden sapmamış olan üyelerimiz arasından ilçe kongresinde kanaat belirleyecek delegasyonumuzu belirleyecek. 2015 Genel Seçimleri'ne en iyi şekilde partimizi götürecek, en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürecek. İnsanların kafasında hak ediş anlamında bir kaygı uyandırmayacak, soru işareti getirmeyecek davranış içerisinde hareket ediyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımız buna hassasiyet gösteriyor. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde delegemizi belirleyip, sonuca varacağız" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 17.12.2014 03:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81