Coşkulu kutlama

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlandı. Anıt önünde saygı duruşu ve çelenk koyma töreninin ardından etkinlikler şelale önünde devam etti.

Coşkulu kutlama

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Alanya'da da coşkuyla kutlandı. Anıt önünde saygı duruşu ve çelenk koyma töreninin ardından etkinlikler şelale önünde devam etti.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 02:08
 Coşkulu kutlama
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Hükümet Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlce Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Milletvekili adayları, Siyasi Parti  Temsilcileri, diğer Kurum Müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı. İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende,  Atatürk ve şehitler  için saygı duruşunda bulunuldu. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.  Hükümet Meydanı’ndaki törenin sona ermesinden sonra CHP Antalya Milletvekili Adayı Devrim Kök tarafından da anıta çelenk sunuldu.
 
RAZGATLIOĞLU’NDAN MOTOR ŞOV 
Resmi törenin ardından, İskele Meydanı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı devam etti. Şelale önünde devam eden kutlama  töreninde Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya ile birlikte halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. 
Daha sonra Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak günün anlam ve önemini belirten bir  konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve yaptıkları halk oyunu  gösterileriyle devam eden kutlama etkinlikleri,  milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun motosiklet gösterisiyle devam etti. Ayrıca çeşitli spor kulüpleri ve okulların kurduğu çadırlarda bayrama katılanlar için spor gösterileri yapıldı.  
 
FENER ALAYI YAPILDI
Öte yandan, dün saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde protokol ve vatandaşların buluşmasıyla hareket eden fener alayı, Türk bayrakları ve meşalelerle birlikte İskele 
Meydanı'na yürüdüler. Etkinlikler Şelale önünde devam etti.
 
Son Güncelleme: 20.05.2015 02:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81