Cinayet zanlıları tutuklandı

Aşçıyı bıçakla öldürdükten sonra kaçan iki cinayet zanlısı yakalanırken yardım ve yataklık suçundan 5 kişi gözaltına alındı.

Cinayet zanlıları tutuklandı

Aşçıyı bıçakla öldürdükten sonra kaçan iki cinayet zanlısı yakalanırken yardım ve yataklık suçundan 5 kişi gözaltına alındı.

15 Eylül 2014 Pazartesi 23:17
Cinayet zanlıları tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, dün Alanya'nın Oba Mahallesi’nde bir apartmanda aşçı Levent Aydın'ı bıçakla öldürdükten sonra otomobille kaçan Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. (24) dün gece Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Şekerhane Mahallesi’nde oturan ablasının evinde yakalandı.
Cengiz O.'ya kaçması için kiralık otomobil temin ettiği ve kaçmasına yardım ve yataklık suçundan ablası D.O. (39), eniştesi F.O. (39), Cengiz O'ın ağabeyi D.O. (38), Bahattin A.'ın annesi F.A. (44) ve arkadaşı F.T. (29), Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı cinayet ekiplerince yakalandı.
Zanlılar, emniyetteki ifadelerinde aşçı Levent Aydın'ın kendilerini daha önce darp ettiğini iddia etti. Aşçıyla gece saat 03.00 sıralarında içki içtikten sonra tartıştıklarını sonra kavga esnasında bıçakladıklarını iddia ettiler.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen 7 kişinin ifadeleri alındıktan sonra öğle saatlerinde Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerce yoğun güvenlik önlemi altında Alanya Adliyesi’ne sevk edildiler.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya’da göğsünden bıçaklanan 44 yaşındaki aşçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, pazar sabahı saat 09.30 sıralarında Oba Mahallesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Aşçı Levent Aydın, iddiaya göre, gece evine gelen Alanyaspor'un eski futbolcusu Cengiz O. (36) ve kuzeni Bahattin A. (24) ile evde bir süre kaldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonucu çıkan kavgada Levent Aydın vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Aydın, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Levent Aydın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İki zanlı olay yerinden kaçtı. Polis, cinayetle ilgili eski futbolcu ve kuzenini yakalamak için operasyon başlattı. 
 
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 15.09.2014 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81