CHP seçim çalışmalarına Antalya'dan başlıyor

CHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, ilçe örgütü olarak 2015 yılında yapılacak Milletvekilliği seçimleri için çalışmalara başladıklarını söyledi.

CHP seçim çalışmalarına Antalya'dan başlıyor

CHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, ilçe örgütü olarak 2015 yılında yapılacak Milletvekilliği seçimleri için çalışmalara başladıklarını söyledi.

20 Kasım 2014 Perşembe 00:04
CHP seçim çalışmalarına  Antalya'dan başlıyor
Seçim çalışmasının sadece ilçe örgütü ile olmayacağını kaydeden Toktaş, partiye gönül veren herkes ile topyekun çalışma yapacaklarını belirtti.  Öte yandan CHP Genel Merkezi Genel Seçimlere yönelik çalışmalarına 23 Kasım Pazar günü Antalya'da Konyaaltı'nda bir otelde yapılacak olan toplantı ile başlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını İlçe Başkanı Şevki Türktaş, başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, CHP'li Meclis Üyeleri Erdoğan Toktaş, Eray Erdem ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan CHP'li Meclis Üyesi Toktaş, Alanya İlçe Yönetimi olarak 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara başladıklarını kaydetti. Seçim çalışmasını topyekun olarak yürütülmesi gerektiğini ifade eden Toktaş, "Alanya İlçe Yönetimi olarak 2015 yılında yapılacak olan seçim çalışmalarına bugünden itibaren hızlı bir şekilde başlamış bulunuyoruz. Seçim çalışması sadece ilçe yönetimi ile olmaz, partinin kadroları ile, partililerle, partiye gönül veren herkesle birlikte topyekun olur. Bu süre içerisinde bütün partililerimizin bu çalışmalarımıza katkı vereceğinden en küçük şüphemiz yoktur" dedi. 
"GÜNCELLEMELERİMİZİ YAPIYORUZ"
Toktaş,"Bu çalışma kapsamında bugünden itibaren mahalle sorumluları, sandık görevlileri, okul sorumlularıyla ilgili güncellememize bugünden itibaren başlıyoruz. En kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayarak diğer çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. 
"KILIÇDAROĞLU İLE BÖLGE TOPLANTISI YAPILACAK"
CHP Genel Merkezi tarafından genel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmaları aktaran Toktaş, "Genel Merkezimizde genel seçimlere yönelik olarak büyük bir hamle, çalışma başlatmıştır. Bu çalışma kapsamında 23 Kasım Pazar günü Konyaaltı'nda Harrington Park Otel'de saat 10.00'da başlayacak ve 17.00'ye kadar sürecek bölge toplantısı yapılacaktır. Bölge toplantısına Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, İl ve ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlarımızla katılmak isteyen halkımızın tüm kesimleri bu toplantıya davetlidir. Toplantıda genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız önümüzdeki süreç ile ilgili çalışmalarımıza yönelik  açıklamalarda bulunacaktır" dedi. 
"200 BİN GÖNÜLLÜ EĞİTMEN YETİŞTİRİLECEK"
Parti içi çalışmaları hızlandırmak, parti içi dayanışmayı sağlamak amacıyla 29-30 Kasım tarihlerinde Antalya Kundu'da iki günlük yemekli bir toplantı düzenleneceğini aktaran Toktaş, "Bu toplantının amacı ise örgüt çalışmaları, örgütlerin birbiri ile tanışması; kaynaşması ve önümüzdeki süreçte yapacağımız  çalışmalara yönelik parti içi çalışma programı olacaktır. Tüm partililerimizi de ilçe yönetimi adına programlara davet ediyoruz. Ayrıca yine partimizin genel merkezi tarafından tüm örgütlerin içerisinden 200 bin gönüllü profesyonel eğitmen yetiştirilecek. Eğitmenler bütün ilçe ve il örgütlerinde görev yaparak, parti içi eğitimlere katılacak. Partililere seçim çalışmaları, ülkemiz, partinin durumu, dünya siyaseti, Türkiye siyaseti ve önümüzdeki program ve projeler hakkında geniş bilgiler verilecek. 200 bin profesyonel eğitici kadrosuna katılmak isteyen Alanya'daki partililerimiz önümüzdeki günlerde ilçe örgütümüze müracaat edebilirler" şeklinde konuştu. 
 

Son Güncelleme: 20.11.2014 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81