CHP İTİRAZ EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 7 Haziran Genel seçimleri geçen yıllara oranla sönük geçti.

CHP İTİRAZ EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 7 Haziran Genel seçimleri geçen yıllara oranla sönük geçti.

08 Haziran 2015 Pazartesi 05:21
CHP İTİRAZ EDİYOR
Parti binasında toplanan bir kaç partili oy sayımlarını takip ederken İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'da oy sayma işlemlerini odasındaki televizyondan takip etti. CHP'nin Alanya'da 3'ncü parti olmasının Yeşildal'ın moralini oldukça bozduğu gözlemlendi.

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Antalya'daki seçim sonuçlarına itiraz edeceklerini belirterek, "Elimizdeki verilerle, açıklanan veriler birbirini tutmuyor. Merkezimizden aldığımız sonuçlara göre biz Antalya'da yüzde 38.5 gibi bir rakamdayız. AKP yüzde 31.5, MHP ise yüzde 20'lerde görünüyor. HDP ise yüzde 7.2'lerde seyrediyor. Fakat Seçim Kurulu sonuçları açıklamaya başladığı anda Antalya ile ilgili maalesef basın organlarında bizim sonucumuzla hiç örtüşmeyen, tamamen farklı sonuçlarla karşılaştık" diye konuştu.  
Son Güncelleme: 08.06.2015 05:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81