CHP'den miting gibi açılış

Seçime 25 gün kala seçim ofisini açan CHP, adeta gövde gösterisi yaptı. Baykal dışındaki tüm milletvekili adaylarının katıldığı açılışta konuşan İlçe Başkanı Yeşildal, “Soygun düzenine son verip halkın iktidarını kurmak için CHP’ye gelin” dedi.

CHP'den miting gibi açılış

Seçime 25 gün kala seçim ofisini açan CHP, adeta gövde gösterisi yaptı. Baykal dışındaki tüm milletvekili adaylarının katıldığı açılışta konuşan İlçe Başkanı Yeşildal, “Soygun düzenine son verip halkın iktidarını kurmak için CHP’ye gelin” dedi.

14 Mayıs 2015 Perşembe 04:42
CHP'den miting gibi açılış
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, seçime 25 gün kala seçim ofisini görkemli bir törenle açtı. 25 Metrelik Yol üzeri Hal Kavşağı’ndaki açılışa CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ev sahipliği yaptı. Araç konvoyu eşliğinde seçim ofisine gelen CHP otobüsünde ise Deniz Baykal dışındaki Antalya’nın tüm milletvekili adayları hazır bulundu. Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Nusret Bayar, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli, Cavit Arı, Gürkut Acar ve İbrahim Keser, Alanya’daki partililerin tezahüratları arasında seçim ofisine geldi. Saat 18.30'da başlaması gereken açılış adayların 3 saat geç kalması dolayısıyla ancak akşam 21.00'da başlayabildi. Partililer Milletvekili adaylarını beklerken çalan şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi. 
 
'TÜRKİYE HEPİMİZİN ESERİ OLACAK'
Burada bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, “Hakimlerin ve savcıların içeri tıkıldığı bir ülkede yaşar hale geldik. İçişleri Bakanı hukuku yok sayıyor. Siyaseti ülkede at koşturmak gibi gören devrin sonu artık gelmiştir. Halkın demokrasisini kurmak için demokratik bir şekilde seçime gidiyoruz. Ülkemiz son 13 yılda üretkenlikten uzaklaştı. Toprak işlenmiyor, fabrika açılmıyor, dış borçlar olağanüstü arttı. Dışarıdan gıda ithal eder olduk. 90 yıllık demokrasiyi yıkarak Başkanlık Sistemi ile padişahlık ilan etmek istiyorlar. Zaten 13 yıl başkan gibi yönettiniz ülkeyi. Bizim istediğimiz ekmek, aş, iş. Gelecekten umutlu, yabancıların sömürmediği bir iktidar kurmak, kısacası, yaşanacak bir Türkiye kurmak istiyoruz. Üreten bir Türkiye hepimizin eseri olacak. Altı Ok’a vurulacak her mühür, yaşanacak bir Türkiye'ye adım olacaktır” dedi.
 
‘BİZLER DE ALANYA’NIN VEKİLİYİZ’
CHP Antalya 6. Sıra Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu da yaptığı değerlendirmede, “Sizlerin sıkıntısını biliyoruz. ‘Alanyalı vekil adayı yok’ diyorsunuz ama bizler buradayız. Bizler size, sizin hizmetleriniz, hayalleriniz ve projeleriniz ise bize emanet. Yoksulluk halkın içine yayılmışken, elinde kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ile meydanlarda oy isteyenler, Ak Saray’larda bin liralık bardaktan su içenler, peygamberimiz Hazreti Muhammed’e hakaret etmektedirler” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin açılış kurdelesi tüm adaylar tarafından birlikte kesildi.
 
Son Güncelleme: 14.05.2015 06:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81