CHP'den AK'lı eleştiri

CHP'li Mehmet Okyanus, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun Akdağ Kayak Merkezi'nin kısa sürede ihaleye çıkacağı yönündeki açıklamalarını eleştirdi. AK Parti'nin bu güne kadar yaptığı ihalelerin sonuçlanmadığını kaydeden Okyanus, "Şimdi de Akdağ seçim yatırımı olsun diye mi ihaleye çıkarılıyor?" dedi.

CHP'den AK'lı eleştiri

CHP'li Mehmet Okyanus, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun Akdağ Kayak Merkezi'nin kısa sürede ihaleye çıkacağı yönündeki açıklamalarını eleştirdi. AK Parti'nin bu güne kadar yaptığı ihalelerin sonuçlanmadığını kaydeden Okyanus, "Şimdi de Akdağ seçim yatırımı olsun diye mi ihaleye çıkarılıyor?" dedi.

22 Ocak 2015 Perşembe 03:44
 CHP'den AK'lı eleştiri
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını ilçe Başkanı Şengül Yeşildal, başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Bilişim ve İletişim Sorumlusu Mehmet Okyanus, önceki gün vefat eden eski CHP İlçe Başkanı Raif Karagöz'ün ablası, ilçe sekreteri Mehmet Can Karagöz'ün halası, Mehmet Berberoğlu'nun eşi Kamile Berberoğlu'na Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diledi.
"SON HIZLA ÇALIŞIYORUZ"
CHP olarak çalışmalara son hızla devam ettiklerine değinen Okyanus, "Mahalle örgütlerimizi tüm hızıyla yapılandırmaya çalışıyoruz. Vatandaşların yoğun ilgisinin bizi başarılı kılacağına inanıyoruz. Herkes CHP’nin halkın yanında, halka dokunan ve onların çıkarlarını savunan bir parti oluğunun bilincinde. Bizim de bu doğrultudaki çalışmalarımız 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde birinci parti olarak çıkmamızı sağlayacaktır" dedi. 
"KIŞ TURİZMİ ÖNEMLİ"
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Alanya'ya gelerek kamp ve maç yapmalarının Alanya için çok önemli olduğunu ifade eden Okyanus, "Büyük takımların Alanya’ya gelerek kamp yapması, özellikle kış turizmi için çok önemlidir. Alanya'da alternatif turizmin spor faaliyetleri ile öne çıkarılması kış aylarında esnafımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bir dünya markası olan Alanya adını daha yükseklere taşıyacaktır" diye konuştu.
"CLK İŞGÜZARLIK MI YAPIYOR"
Okyanus, "Son günlerde yaşanan elektrik faturalarıyla alakalı CLK AKEDAŞ işgüzerlık mı yapıyor? İki üç aya varan gecikmeli faturalar nedeniyle mağdur olmuş durumdayız. Bugüne kadar neden toplu halde yüksek meblağlı faturalar gönderilmiyordu? 2014 Ekim ayındaki faturalar 3 ay sonra 2015 zammını aldıktan sonra gönderiliyor" dedi.
"HAKSIZ YERE ALINAN HİZMET BEDELLERİ İADE EDİLMELİ"
AKEDAŞ'ın vatandaşın tepkisi üzerine bir açıklama yaptığını kaydeden Okyanus, "CLK AKEDAŞ açıklamasında, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun verdiği zammı uygulamadıklarını, mesken aboneler için de indirim yapılacağını söylediler. Kış aylarının gelmesi ile ısınmak için elektriğe çok fazla yüklenildiği faturaların yüksek gelmesinin normal olduğu açıklandı. Alanya’da kaç gün soğuk oldu ki faturalar bu kadar artsın? CLK TEDAŞ’ı aldığı zaman 15-20 günde bir fatura gönderiyorlardı. Yine emekli, memur ayarlaması dediler. 3 ayda ayarlayamadılar. Faturalar üzerinde görülmektedir ki, Sistem Kullanım Bedeli, Dağıtım Bedeli, Sayaç Okuma Bedeli, Perakende Satış Hizmet Bedeli gibi CLK AKEDAŞ’ın görevi olan yükümlü olduğu işlerin bedeli de biz tüketicilere ayrıca yansıtılmaktadır. 2-3 aydır toplu gelen ve usulsüz, haksız hesaplamalarla yüksek meblağlara çıkmış faturalar iptal edilmelidir. Haksız yere alınan hizmet bedelleri bir an önce bitirilmeli ve geriye iade edilmelidir" ifadelerini kullandı. 
"YAPILAN İHALELER BOŞ ÇIKIYOR"
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun Akdağ Kayak Merkezi'nin kısa sürede ihaleye çıkacağı yönündeki açıklamalarını hatırlatan Okyanus, "Bugüne kadar yapılan ihaleler sonuçlanmadı ki. Şimdi de Akdağ seçim yatırımı olsun diye mi ihaleye çıkarılıyor? Geriye doğru bir baktığımızda Kuş Yuvası yol ve tünelleri 2014 Nisan ayında teslim edilecekti. Daha tüneller açılmadı. 2 firma el değiştirdi. Bölge Hastanesi yıllardır yapılıyor. Hiçbir gelişme yok. 3’üncü firma ihaleyi aldı ama yerinde sayıyor. İşçiler maaşını alamıyor. Akdağ Kayak Merkezi içinde ihale yapılır, seçime kadar çalışma sürer, seçimden sonra firma kaçar gider. Yaptığınız ihalelerin hepsi boş çıkıyor. Alanya’nın kaderiyle oynayan AK Parti Hükümeti'ne biran önce son vermeliyiz. CHP olarak yapılan tüm bunları inceleyerek takipçisi olacağız. Verilen ihaleler zamanında teslim edilmeli, vatandaşın hakkını sonuna kadar savunacağız" şeklinde konuştu.  
 
Son Güncelleme: 22.01.2015 03:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81