CHP'de karar günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, bugün İlçe Başkanı Şevki Türktaş, başkanlığında olağanüstü toplanıyor.

CHP'de karar günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, bugün İlçe Başkanı Şevki Türktaş, başkanlığında olağanüstü toplanıyor.

14 Kasım 2014 Cuma 09:39
 CHP'de karar günü
Antalya İl Yönetimi'nin kongreye gidin çağrısı üzerine, CHP İlçe Teşkilatı bugün Başkan Şevki Türktaş, başkanlığında olağanüstü toplanıyor. Yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ortaya çıkan başarısız tablo ile cadı kazanı gibi kaynamaya başlayan CHP'de İlçe Başkanı Şevki Türktaş, "Kongre yok" derken, bazı partililer kongreye gidilmesi yönünde ısrarcı davranıyor. Kongre yapılmadığı takdirde görevden alma olacağı yönünde çıkan haberlere CHP'li  Alanya Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, Çarşamba günü yaptığı açıklamada istifaya zorlanmak gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirtmiş ve tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile bir olağanüstü toplantı yapacaklarını söylemişti. Bugün İlçe Teşkilat Binası'nda toplanacak CHP'liler kongreye gitme veya gitmeme yönünde son kararı verecek. Kulislere göre yönetim tarafından kongre kararı çıkması halinde ilçe başkanlığı için Türktaş'ın karşısına çok sayıda ismin çıkacağı konuşuluyor. Öte yandan İlçe Başkanlığı için eski yönetim kurulu üyesi Ali Hancı, Durmuş Özgen, Bülent Kandemir ve Mevlüt Yeni gibi isimler konuşuluyor.
R.A.1.
CHP Yönetim Kurulu.
 
Son Güncelleme: 14.11.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81