Çete üyeleri cezaevinde

Manavgat ile Alanya’ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren 3'ü kadın 2'i erkek hırsızlık şebekesi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Çete üyeleri cezaevinde

Manavgat ile Alanya’ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde otodan hırsızlık olayı gerçekleştiren 3'ü kadın 2'i erkek hırsızlık şebekesi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 12:12
Çete üyeleri cezaevinde
 
Alınan bilgiye göre olay, önceki gün öğle saatlerinde Alanya  Mahmutlar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Mehmet İldiz'e ait 42 P 7776 plakalı oto camı kırılarak içerisinde cüzdanında bulunan 112 dolar, 20 eruo ve 460 TL'si ile cep telefonu çalınmış, ihbar üzerine harekete geçen Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olay bilgilerini çevre karakkollarla paylaştmıştıı. Demirtaş Mahallesi Jandarma Karakol ekipleri ise olaydan kısa süre sonra Aydap Mevkii'nde yapılan yol kontrolünde durumundan şüphelendikleri Hayrettin N. idaresindeki 07 LBK 64 plakalı aracın sorgusunu yapmış, yapılan sorgulamada araçta takılı olan plakanın 1 gün önce Manavgat İlçesi'nden çalındığını belirleyen ekipler ve otodaki şüpheliler arasında kovalamaca yaşanmıştı. Takviye ekiplerinde destek verdiği kovalamaca sınarsında araçta bulunan Hayrettin N, Cumaali Y. ile Melek S, Yonca Y. ve Arzu Z. adlı kadınlar araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başlamışlardı. Kovalamaca sırasında bi tarlaya giren zanlılar üzerlerinde bulunan para ve 4 cep telefonunu tarladaki taşlar ve toprağın altına gömmüşler. Para ve malzemeler jandarma tarafından bulunurken zanlılar gözaltına alınmıştı. 3'ü kadın 2'si erkek 5 zanlının yakınları ise  dün sevk edildikleri adliyede görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırıda bulunmuşlardı. Savcılık sorgusunun ardından nöbetci  mahkemeye sevk edilen zanlılardan 3" kadın 2"i erkek 5 kişi tutuklanarak Alanya L.Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 20.08.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81