Cep Telefonundaki 'Melek' Erkek Çıkınca Eşini Bıçakladı

Antalya'da cep telefonu rehberine 'Melek' ismiyle kaydedilen kişinin gerçekte bir erkek olduğunu öğrenen Levent Özkan, aldatıldığından şüphelenerek eşini bıçakladı.

Cep Telefonundaki 'Melek' Erkek Çıkınca Eşini Bıçakladı

Antalya'da cep telefonu rehberine 'Melek' ismiyle kaydedilen kişinin gerçekte bir erkek olduğunu öğrenen Levent Özkan, aldatıldığından şüphelenerek eşini bıçakladı.

10 Aralık 2015 Perşembe 10:27
Cep Telefonundaki 'Melek' Erkek Çıkınca Eşini Bıçakladı

Antalya'da 34 yaşındaki Levent Özkan'ın, eşi, 36 yaşındaki Yasemin Özkan'ı arayan, cep telefonu rehberine 'Melek' ismiyle kaydettiği kişinin gerçekte bir erkek olduğunu öğrenince onunla tartışarak öldürmek için defalarca bıçakladığı öne sürüldü.

ALDATILDIĞINDAN ŞÜPHELENDİ

Çalıştıkları otelde tanışan, ikisi de bir kez evlenip boşanan Levent ile Yasemin Özkan çifti, geçen yılın ocak ayında evlendi. Evlendikten sonra işinden ayrılan Yasemin Özkan, evde oturmaktan sıkıldığı hem de emeklilik gün sayısını doldurmak için tekrar bir otelde işe girdi. Levent Özkan, eşinin sık mesaiye kalıp eve geç gelmesinden rahatsız oldu. Eşinin mesai arkadaşlarıyla sık telefon görüşmesi yaptığını öğrenen Levent Özkan, aldatıldığından şüphelendi.

BOŞANMAYA KARAR VERDİLER

Bir gece yarısı eşinin telefonuna 'Melek' adıyla kayıtlı kişiden gelen arama üzerine Levent Özkan, kim olduğunu öğrenmek için bu kişiyi kendi telefonundan aradı. Telefonu bir erkeğin açması üzerine Levent Özkan eşiyle tartıştı. Bir süre sonra çift anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Evden ayrılan Yasemin Özkan, bir arkadaşının evinde kalmaya başladı.

SUSTALIYLA DEFALARCA BIÇAKLADI

Geçen 15 Mayıs günü konuşmak için Emek Mahallesi'ndeki parkta buluşan çift, 'aldatma' konusunda tartışarak tekrar kavga etti. Levent Özkan'ın 'Beni aldattın' sözleri üzerine Yasemin Özkan, sinirlenerek 'Seni aldattım' karşılığını verdi. Bunun üzerine Levent Özkan yanındaki sustalı bıçakla eşini 5 kez bıçaklayıp kaçtı. Yasemin Özkan hastaneye götürülürken, teslim olan Levent Özkan tutuklandı.

"SAÇIMI ÇEKİP BIÇAKLADI"

Hakkında 'Yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis istemiyle Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Özkan, eşinin 'Seni aldattım' sözü üzerine bıçakladığını söyledi. Yasemin Özkan ise, aldatmadığı halde eşinin 'Aldattın' diyerek iftira attığını ileri sürdü. Olay günü de bu nedenle tartıştıklarını söyleyen Yasemin Özkan, "Saçımı çekip diğer eliyle defalarca bıçakladı" dedi.


"ESKİ EŞİNİN İSTEĞİYLE EVİME ALDIM"

Duruşmada Yasemin Özkan'ı evine alan Meryem Ş. de tanıklık yaptı. Meryem Ş., "Yasemin Özkan'ın ilk eşi, çalıştığım otelde şefimdir. Şefim eski eşinin şimdiki kocasından ayrılacağını ve kalacak yeri olmadığını söyledi, 'Sende kalabilir mi?' diye sordu. Kabul ettim. Yasemin Özkan ilk eşinden kızıyla evimde kalmaya başladı. Bana geldiklerinde hem Yasemin'in, hem de çocuğunun vücudunda morluklar vardı" diye konuştu. Levent Özkan ise şahidin yalan söylediğini öne sürdü.

Dava, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Son Güncelleme: 10.12.2015 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81