Çelik Türk Ocağı'nda

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Alanya’da seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alanya Türk Ocağı’nı ziyaret eden Çelik’e AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Çelik Türk Ocağı'nda

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Alanya’da seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alanya Türk Ocağı’nı ziyaret eden Çelik’e AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

01 Mayıs 2015 Cuma 05:02
Çelik Türk Ocağı'nda
Ziyarette yaptığı konuşmada kültürel değerlerin önemine dikkat çeken Sena Nur Çelik, yurt dışında bulunduğu süre içerisinde kültürümüzü aktarmaya çalıştığını dile getirerek şöyle konuştu: “Biz kültürümüzle varız. Değerlerimizle varız. Dünya bizim kültürümüz ve değerlerimizle ilgileniyor, sahip olduğumuz zenginliği görüyor.  Başkalarının değerlerine özendiğiniz zaman, kendi kültür ve değerlerinizi terk ettiğiniz zaman bir kimlik bunalımı ortaya çıkıyor. Bugün dünyada yükselen değer çok kültürlülük. Öğrencilik dönemimde yurtdışında kültürümüzü tanıtmak için çalışmalar yaptım. Bizim için orada bunu yapmak farklı bir deneyim oldu. Kültürlerin bir arada yaşamasından doğan saygı, sevgi ve tolerans kültürünü ve kültürler arasında iletişimden doğan harmoniyi gözlemleme fırsatım oldu. Önemli olan dünyanın neresinde olursak olalım kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve bunları yaşatmaya çalışmak. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun milli kültür değerlerimiz etrafında ortak çalışmalar yapabilmeliyiz”. Kültür ve sanatla ilgilenen herkesle bir arada olmaya gayret göstereceğini söyleyen Çelik, “Alanya’ya, Antalya’ya ve ülkemize kültürel anlamda kazanım, katkı ve destek olmak inşallah bana da nasip olur” dedi. Gençleri kültürümüze sahip çıkması konusunda teşvik etmek gerektiğini söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Kültürümüzü, türkülerimizi, manilerimizi, geleneklerimizi, kıyafetlerimizi, yemeklerimizi daha iyi tanıtmalıyız. Gençlerimizi de kültürümüze sahip çıkma konusunda teşvik etmeliyiz. Alanya’ya üniversite bünyesinde bir Yörük Kültürünü Yaşatma ve Koruma Enstitüsü kazandırılmasının ardından akademik çalışmalar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içinde yapılan faaliyetler ile çok değerli çalışmalar ortaya konabilir” dedi.
 
ÇELİK'İN SON DURAĞI YEREL GAZETELER OLDU 
AK Parti’nin Alanya’dan ilk kadın Milletvekili Adayı olan Sena Nur Çelik, Alanya Türk Ocağı’nı ziyaretinin ardından Alanya merkez ve belde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Sena Nur Çelik’in bir sonraki ziyaretinde ise Küçükhasbahçe Mahallesi’nin kadınlarıyla bir araya geldi. Kadınların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, kadınlarla yakından ilgilendi. Çelik, daha sonra Alanya Merkez’de bulunan bir cam atölyesini ziyaret ederek burada işveren ve işçilerle sohbet etti. Sena Nur Çelik, ziyaretlerini yerel gazetelere giderek tamamladı. Yerel sorunların en iyi yerel basın tarafından yansıtılabileceğine inandığını ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, yerel medyanın her daim güçlü olmasının bu anlamda çok önemli olduğunu belirtti.
 
Son Güncelleme: 01.05.2015 05:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81