Çelik Gazipaşa'da

Alanya merkez ve civar mahallelerde yoğun ilgi gören AKP 5. Sıra Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Gazipaşa’da esnaf ve halkla buluştu. Çelik, Gazipaşa’da da büyük ilgiyle karşılaştı.

Çelik Gazipaşa'da

Alanya merkez ve civar mahallelerde yoğun ilgi gören AKP 5. Sıra Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Gazipaşa’da esnaf ve halkla buluştu. Çelik, Gazipaşa’da da büyük ilgiyle karşılaştı.

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:39
Çelik Gazipaşa'da
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Sena Nur Çelik, Regaip Kandili vesilesiyle vatandaşa kandil şerbeti ikram etti. Önceki akşam Emine Özmüftüoğlu Cami’de kandil vesilesiyle bulunan vatandaş ve çocuklara kandil şerbeti ikram den Çelik’e vatandaş yine yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan, Çelik seçim çalışmalarına Alanya’nın ardından dün de Gazipaşa’da devam etti. Sabah saatlerinde AKP Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edip İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve parti yöneticileriyle buluşan Çelik, buradan Gazipaşa Belediyesi’ne geçti ve Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik ile görüştü. AKP heyetiyle birlikte Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne de giden Çelik, tedavi gören hastaları ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti.
 
‘GAZİPAŞA BENİM İÇİN ÖNEMLİ’
Ziyaretlerine Cuma Pazarı esnafı ve kadınlarla ev toplantısı yaparak devam eden Çelik, daha sonra Gazipaşa’dan ayrıldı. Çelik, "Gazipaşa'nın enerjisi çok yüksek. Benim memleketim olan Demirtaş Mahallesi, Alanya ile Gazipaşa'nın ortasında kalan bir yerleşim birimi. O yüzden benim için Demirtaş ve Alanya ne kadar önemliyse, Gazipaşa da o kadar önemli. İnşallah yeni dönemde Gazipaşa için de hizmetler getireceğiz. Hep beraber Gazipaşa'yı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için çalışmak istiyorum. Seçildiğim takdirde kadınlarla ilgili çalışmalarda özel olarak ben ilgileneceğim. Bunun sözünü de şimdiden veriyorum” dedi.
 
‘MİLLETİME HİZMET EDECEĞİM’
Demirtaşlı Yörük Ali'nin torunu olduğunu belirten Sena Nur Çelik, "Babaannem 103 yaşında ve halen İspatlı'da yaşıyor. Bütün sülalem Demirtaş'ta. Keşefli ve Beyreli’de de akrabalarımız var. Nereye gitsem mutlaka bir akrabam çıkıyor. Bu yörenin insanını çok seviyorum. İnşallah sizlere layık olmak için çalışacağım. Allah beni sizlere karşı mahcup etmesin. 4 senedir uluslararası bir hukuk bürosunda avukatlık yapıyorum. Daha çok altyapı ve ticari projelerle ilgili yerel ve yabancı yatırımcılarla çalışıyorum. Şimdiye kadar özel sektörde çalışmak nasip olmuştu. Bundan sonra milletimiz için çok daha onurlu, maneviyatı yüksek bir alanda çalışmak nasip olacak. Görevimin hakkını vermek için gece gündüz çalışacağım. Sizlerin desteği çok önemli” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 25.04.2015 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81