Çelik, ev ziyartinde

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Kepez ilçesinde sürdürdü. AK Parti Kepez Kadın Kolları’nın düzenlediği ev ziyaretlerinde kadınlarla buluşan Çelik, AK Parti’nin kadınlarla ilgili projelerini anlattı.

Çelik, ev ziyartinde

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Kepez ilçesinde sürdürdü. AK Parti Kepez Kadın Kolları’nın düzenlediği ev ziyaretlerinde kadınlarla buluşan Çelik, AK Parti’nin kadınlarla ilgili projelerini anlattı.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 03:05
 Çelik,  ev ziyartinde
Gittiği evlerde kadınların sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan genç vekil adayı Sena Nur Çelik, AK Parti hükümetinin kadınlar için yaptığı düzenlemeler hakkında bilgiler verdi. Çelik, “2004 yılında anayasayı değiştirerek, ‘kadın-erkek eşitliği’nin devletin garantisi altında olduğunu düzenledik. 2010 yılında sadece kadınlarımıza değil, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, gazilerimize, şehitlerimizin dul ve yetimlerine yönelik düzenlemeler yaptık. Bu avantajların eşitlik ilkesine aykırı sayılamayacağını anayasal garanti altına aldık. İş kanunda eşit işe eşit ücret düzenlemesini getirdik. Doğumdan önce ve sonraki izin sürelerini kadınlarımız lehine yeniden düzenledik. Kadınlarımızı istihdama ve üretime teşvik ettik. Evde üretimi vergiden muaf tuttuk. Kendi iş yerlerini kurmak isteyen kadınlarımıza başlangıç desteği verdik. Ev hizmetlerinde çalışanları sigorta kapsamına aldık. Engelli çocuğu olan annelerimize emeklilikte ayrıcalık tanıdık. Nüfusu 50 bini aşan her belediyeye sığınma evi açma şartı getirdik. Yine yeni kabul edilen aile paketi ile kadınlarımıza doğum yardımı sağlanmasının önünü açtık” dedi.
 
“KADINLARIN POTANSİYELİNE İNANAN BİR PARTİYİZ”
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Kadınlarımız, iktidarımız zamanında özgürleşti, eşit muamele gördü. Bundan sonra da partimizin aile kurumuna verdiği destek artarak devam edecek. Genç bir kadın olarak bu çalışmalara katkı sağlamak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizlerin sesi olmak için desteklerinizi bekliyorum.” AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Çelik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 30 Mart yerel seçimleri öncesi verdiği 70 proje sözünden biri olan Yenimahalle Merkez Camii’nin temel atma törenine katıldı. Çelik, daha sonra AK Parti Kepez Kadın Kolları tarafından 7 eve düzenlenen ziyaretlerde yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. Evlerde ulaşım, sağlık, eğitim projelerinden bahseden Çelik, özellikle Kepez’de inşa edilecek 20 bin öğrenci kapasiteli eğitim kampüsü ve bin yatak kapasiteli şehir hastanesine vurgu yaptı.
 
Son Güncelleme: 25.05.2015 03:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81