CB için görüşecek

Başbakan Erdoğan, büyük kongre delegeleri ile bugün bir araya gelerek Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için nabız yoklayacak. Alanya’dan İlçe Başkanı Güney’in de katılacağı toplantıda delegelere anket doldurtulacak.

CB için görüşecek

Başbakan Erdoğan, büyük kongre delegeleri ile bugün bir araya gelerek Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için nabız yoklayacak. Alanya’dan İlçe Başkanı Güney’in de katılacağı toplantıda delegelere anket doldurtulacak.

23 Nisan 2014 Çarşamba 22:19
CB için görüşecek
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 11.00’da genel merkezde 81 ilin büyük kongre delegelerine ile toplantı yaparak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi delegelerin nabzını yoklayacak, önümüzdeki dönemde nasıl adım atmasını istediklerini soracak. Toplantıya Alanya'dan tek Genel Merkez Delegesi olan İlçe Başkanı Hüseyin Güney de katılacak. Güney’e bu ziyaretinde eski belediye meclis üyesi Hüseyin Girenes ile ilçe yöneticisi Rıdvan Yönet de eşlik edecek. Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan toplantıda Erdoğan’ın delegelere ‘Cumhurbaşkanı adayımız kim olsun?’ ve ‘Milletvekillerinin üç kez üst üste aday olmasından sonra geçerli sayılan 3 dönem kuralı devam etsin mi, etmesin mi?’ sorularını yöneltecek. 
GÜNEY: KANAATLERİ BİLDİRECEĞİM
Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değinen Erdoğan, Ak Parti olarak istişarelerinin yoğun şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Biz bir istişare partisiyiz. Her işimizi istişare ile yaparız. Bugüne kadar bunu böyle yaptık” dedi. Daha önce milletvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini, ardından gerçekleştirdikleri genişletilmiş il başkanları toplantısında da istişareleri yaptıklarını, kanaatleri aldıklarını bildiren Erdoğan, büyük kongre delegelerinin ardından kadın ve gençlik kollarıyla da istişare edeceklerini söyledi. Toplantı öncesi bir açıklama yapan İlçe Başkanı Güney ise cumhurbaşkanı adayının kim olması gerektiği yönünde partili partisiz herkesin fikrini sormaya başladığını ve şimdiye kadar oluşan kanaatini toplantıda dile getireceğini ifade etti. 
 
Vekil Berberoğlu 
Başbakan Erdoğan ile birlikte yapılacak genel merkezdeki toplantıya katılmak üzere Ankara’ya giden Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney’in yerine Mustafa Berberoğlu Başkan Vekili olarak görevlendirdi. Eski belediye meclis üyesi olan Berberoğlu, Güney’in oluşturduğu yeni ilçe yönetiminde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak görev almıştı.
 
Son Güncelleme: 23.04.2014 22:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81