Çavuşoğlu'ndan Büyükşehir'e teşekkür

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, spor güvenliği toplantısı sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ'ı ziyaret etti.

Çavuşoğlu'ndan Büyükşehir'e teşekkür

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, spor güvenliği toplantısı sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ'ı ziyaret etti.

05 Mayıs 2016 Perşembe 21:37
Çavuşoğlu'ndan Büyükşehir'e teşekkür
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, spor güvenliği toplantısı sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ'ı ziyaret etti. Samimi bir havada geçen görüşmede Çavuşoğlu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi maddi manevi her anlamda Alanyaspor'un yanında olduğunu her zaman gösteriyor.  Bir dediğimiz iki edilmiyor. Katkı sağlayan başta Menderes Türel Başkan olmak üzere Koordinatör Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Koordinatör Vekili Nurettin Uludağ da “Alanyaspor bu şehrin en önemli markası, takımımızı Süper Lige çıkarmak için elimizden gelen desteği yapacağız.” dedi.

ALANYASPOR’A DESTEK SÜRÜYOR
“Haydi Alanya Şampiyonluk için bir bilet de sen al “ kapmayası ile yapılacak çekilişe Alanya’daki kurum ve kuruluşların desteği giderek artıyor. Alanyaspor’a maddi destek amacıyla gerçekleştirilecek olan çekilişe Alanya’daki ulaşım sektöründen de destek geldi. Alanyaspor Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ile Alanyaspor Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ile bir araya geldi. Her iki başkan da piyango biletlerinden alarak Alanyaspor’a destek verdi. Alanya ve Konaklı Hal esnafından sonra Payallar Hal Derneği de piyango biletlerinden alarak Alanyaspor’a katkı sağladı. Dernek Başkanı Ali Ulukaya ve yönetim kurulu üyeleri, “ Alanya’nın markası Alanyaspor’dur. Takımımıza katkı sağlamak hepimizin görevi “ dedi.
Son Güncelleme: 05.05.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81