Can yanacağına lastikler yansın

Sık sık ölümlü kazaların meydana geldiği Konaklı Mahallesi, Sanayi Kavşağı'nda lastik yakıp yol kapatan vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ettiler.

Can yanacağına lastikler yansın

Sık sık ölümlü kazaların meydana geldiği Konaklı Mahallesi, Sanayi Kavşağı'nda lastik yakıp yol kapatan vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ettiler.

14 Ağustos 2015 Cuma 04:52
Can yanacağına  lastikler yansın
Bir vatandaşın sanal ortamda paylaştığı şu yorum ise dikkat çekti; "Başka canlar yanacağına, lastikler yansın !!! Yollar kapansın, gerekli tedbirler alınsın."
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLMÜŞTÜ
Konaklı Mahallesi, Sanayi Kavşağı'nda sık sık kaza meydana gelirken, önceki gün bir motosiklet sürücüsünün hayatın kaybetmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Sanayi Kavşağı'nın kazalara sebebiyet verdiğini ileri süren mahalle halkı ve Sanayi esnafı, kavşağın yeniden düzenlenmesi için eylem yaptı. Kavşağı trafiğe kapatan ve cadde üzerinde tekerlek yakan vatandaşlar ölümlü kazaların olmaması için yetkilileri göreve davet ettiler. Kavşakta 3 gün önce meydana gelen son kazada Hilmi Turaç hayatını kaybetmişti.
YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER
500'e yakın vatandaş kavşağın bulunduğu alanda bir araya gelerek temsili ceset mankeni ile yolu iki saatte trafiğe kapattı. Vatandaşlar tarafından yolun ortasında yakılan tekerleği söndürmek isteyen itfaiye ekiplerine ise izin verilmedi. Kaymakamı olay yerine çağıran vaatndaşlar eyleme son vermeyeceklerini söylediler. Jandarma ekiplerinin olaya duyarlı müdehalesi ile eyleme son verildi. Vatandaşlardan oluşan bir komisyon yetkililerle görüşerek isteklerini iletecekler. 
 
Son Güncelleme: 14.08.2015 04:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81