Can'ımız gitti!

Alanya'da bisikletiyle gezen 9 yaşındaki bir çocuk, Alanya Belediyesi'nin hizmet alımı yaptığı bir firmaya ait geri dönüşüm aracının altında kalarak olay yerinde feci şekilde can verdi.

Can'ımız gitti!

Alanya'da bisikletiyle gezen 9 yaşındaki bir çocuk, Alanya Belediyesi'nin hizmet alımı yaptığı bir firmaya ait geri dönüşüm aracının altında kalarak olay yerinde feci şekilde can verdi.

19 Haziran 2015 Cuma 02:03
Can'ımız gitti!
Alınan bilgiye göre kaza, Şekerhane Mahallesi Saatçioğlu Sokak'ta meydana geldi. Alanya Belediyesine hizmet veren özel bir şirkete ait Abdullah B. (23) idaresindeki 07 NE 058 plakalı geri dönüşüm aracı, yol kenarında bisikletiyle gezen ilkokul 4. sınıfa yeni geçtiği öğrenilen Mustafa Can Atılgan'a (9) çarptı. Abdullah B. idaresindeki geri dönüşüm aracının altında kalan Atılgan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerinden kaçan şoför, daha sonra polise teslim oldu. Ehliyetinin olmadığı öğrenilen Abdullah B. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ehliyetsiz sürücü Abdullah B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Atılgan'ın cenazesi Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı. Atılgan'ın cenazesi Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'ndan alınarak aynı mezarlıkta akrabalarının katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazede baba Arif Atılgan ayakta durmakta güçlük çekerken, Atılgan ailesinin akrabalarından Ayhan Erbaş gazetecilere yaptığı açıklamada,  Alanya Belediyesi'nin temizlik araçlarının sokak aralarında çöp toplarken çoluk çocuk görmeden gaza bastıklarını ifade etti. Buna kendisinin de şahit olduğunu belirten Erbaş, "Mahalle aralarında çok süratliler. Denetim ise yok. Başı boş gibi hareket ediyorlar. En basiti bizim yeğenimiz kenarda olduğu halde duvar tarafında olmasına rağmen, araba altına alıyor. Bir vatandaş olarak Alanya Belediyesi'nin buna tedbir almasını istiyorum. Can'ımız gitti " dedi.
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 19.06.2015 02:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81