Cadde devrine onay

Alanya'da birçok önemli bulvar ve cadde Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından dün yapılan oylama ile Alanya Hizmet Birimi'ne bağlandı.

Cadde devrine onay

Alanya'da birçok önemli bulvar ve cadde Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından dün yapılan oylama ile Alanya Hizmet Birimi'ne bağlandı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 03:42
Cadde devrine onay
Alanya Koordinatörü Güney, 1 Ocak tarihinden itibaren ana caddelerde tek yetkilinin Büyükşehir olacağını söyledi.
3 OYLA GEÇTİ
Tartışmaların yaşandığı devir kararı 36 ret oyuna karşı 39 oyla kabul edildi. Meclisi izleyenler arasında yer alan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da ki pek çok önemli bulvar ve caddenin bundan sonra kendilerine bağlandığını söyledi.İşgaliye ve ilan reklam ücretlerini kendilerinin alacağını belirten Güney, "Ruhsatlandırma ise Alanya Belediyesi'nde olacak" dedi.
KAOS ÇIKMAZ
Alanya Belediyesi ile aralarında yetki yüzünden kaos yaşanmayacağını söyleyen Güney, "Herkes kendi görevini biliyor Bizim ekiplerimiz 1 Ocak'dan itibaren üzerlerine düşen görevleri yapacaklar. Biz 15 metrenin üstünde tüm caddeleri alabilirdik. Henüz tüm birimlerimiz kurulmadığı için almadık. Aksi taktirde burdaki vatandaşlarımız mağdur olabilirdi. İlerde bu birimleri kuruldukça yine meclis kararı ile o caddeleri alabiliriz" şeklinde konuştu.
İŞTE O YOLLAR
Dinek mevkiinden başlayıp Atatürk Anıtı’na kadar olan Atatürk Bulvarı ile Atatürk Anıtı’ndan başlayıp Obaçayı Köprüsü’ne kadar olan toplam 8,2 kilometrelik Keykubat Bulvarı. Toplam uzunluĞU 4,4 kilometre olan Şeyh Şamil, Mehmet Akif Ersoy, Yunus Emre ve Hasan Akçalıoğlu Caddeleri. Mahmutlar Mahallesi’nde 4,5 kilometrelik Barbaros Caddesi ile 495 metrelik Menderes Bulvarı. Türkler Mahallesi’nde 711 metrelik Belediye Caddesi ile yine Türkler Mahallesi’ndeki 729 metrelik Aydınbey Zen Otel Caddesi. Payallar ile Konaklı Mahallesi arasındaki Atatürk Caddesi. Oba Mahallesi’nde 750 metrelik Fatih Caddesi.
 
Son Güncelleme: 17.12.2014 03:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81