Büyükşehir, Alanya için kararlar verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, 8 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da ASAT Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda toplandı.

Büyükşehir, Alanya için kararlar verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, 8 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da ASAT Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda toplandı.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 03:32
Büyükşehir, Alanya  için kararlar verdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığındaki mecliste 149 gündem maddesinin görüşülmesine başlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve 7 meclis üyesinin de katıldığı mecliste Alanya’yı yakından ilgilendiren konuların da müzakeresi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Demirtaş Mahallesi sınırları içerisinde kalan alanda hazırlanan 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı’na toplam 9 adet itiraz ele alındı ve imar komisyonu raporu kabul edildi. Yeşilöz imar planına yapılan itirazlar, Yeşilöz’de yapılan ilave nazım imar planı ve Uğrak 958 ve 961 parsellere ilişkin daha önce il genel meclisince onanmasına rağmen valilik onayı olmadığı için yürürlüğe girmeyen imar planları CHP ve MHP üyeleri tarafından verilen önerge ile meclis gündemine alındı. Ayrıca Alanya ve Avsallar’da bazı parsellere ilişkin plan tadilat teklifleri imar komisyonuna havale edildi. Alanya ile ilgili diğer gündem maddeleri meclisin haftaya yapılacak ikinci oturumda görüşülecek. 
 
Son Güncelleme: 09.08.2014 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81