Budak'dan Alanya çıkarması

CHP'de Antalya Milletvekilliği için 3. sıra kontenjan adayı olan eski ATSO Başkanı Çetin Osman Budak dün Alanya'ya gelerek, CHP Alanya İlçe Teşkilatı ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti.

Budak'dan Alanya çıkarması

CHP'de Antalya Milletvekilliği için 3. sıra kontenjan adayı olan eski ATSO Başkanı Çetin Osman Budak dün Alanya'ya gelerek, CHP Alanya İlçe Teşkilatı ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret etti.

13 Mart 2015 Cuma 12:28
Budak'dan Alanya çıkarması
 
7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ön seçime giderek milletvekili adaylarını belirleyecek. Antalya Bölgesinden 96 kişi 14 kişilik milletvekili aday listesine girebilmek için ön seçime katılacak. Ancak bunların arasından bir kişinin ise özel bir durumu var. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski başkanı Çetin Osman Budak CHP’de 3. sıra kontenjanının sahibi. Genel Merkez 14 kişilik listenin 13’ünü partililer seçecek derken sadece 3. Sırayı istemiş ve oraya da Çetin Osman Budak’ı yerleştirmişti. Milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılan Budak dün Alanya CHP İlçe Binasına geldi ve partililerle buluştu. Budak’ı ilk karşılayan isim CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve yönetimi oldu. Budak partililerle tek tek selamlaştı ve kısa süreli muhabbet etti. 
 
‘BİRÇOK PARTİDEN TEKLİF ALDIM’
Budak daha sonra partililere seslenerek yapılacak olan seçimler öncesi tüm partililerin desteğini istedi. Budak konuşmasının ilk bölümünde kendisini anlattı. Antalya doğumlu olduğunu ve ATSO Başkanlığında ki görevinden meclise girip halkı temsil etmek için bıraktığını belirten Budak, “ATSO başkanlığım sırasında seçimler öncesi birçok parti gelip bana teklifte bulundu. Ancak ben CHP’yi seçtim. Çünkü ben gençlik yıllarımdan itibaren sol görüşlü bir insandım. Daha lise yıllarımda birçok sendikaya üye oldum. Görüşüm için o yıllarda mücadele etmeye başladım. Bu yüzden CHP’yi seçmem tabi ki benim için de büyük bir gururdur” dedi. 
 
‘GÖZÜM ARKADA KALMADI’
Türkiye’deki fabrikaların, iş dünyasının bir anlamı kalmadığı için 17 ayrı kurumda yaptığım görevlerimin hepsinden istifa edip siyasete atıldığını belirten Budak, “Ancak hiçbir zaman gözüm arkada kalmadı. Çünkü çalıştığım arkadaşlarıma bu görevleri devrettim. Hepsi genç dinamik ve işi bilen insanlar. Şu anda Davut Çetin ATSO’nun başkanıdır. O da CHP’lidir. Alanya’da da biz ALTİD’le çalışıyoruz. Kerim Taç ve Kerim Aydoğan’la çalışmıştık. Mehmet Şahin’le çalışıyorduk. Onun yanında da uğrayacağım” dedi.
 
‘KEMAL BEY’İN TEKLİFİYDİ’ 
3. sıra kontenjanının kendisine verilmesi sürecini anlatan Budak, “Bu durum Kılıçdaroğlu’nun teklifi ile oldu. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Aday adayları bana rahatsın diyor ama çok rahatsızım. Çünkü onlar bir çalışıyorsa ben üç çalışmak zorundayım. Sayı vermiyorum ancak Antalya’da CHP rekor bir oyla birinci parti olacaktır. Bu hedefe hep birlikte koşacağız. Tek başımıza hiç bir şeyiz. Benim bugüne kadar yapmış olduğum işleri tek başıma başarmış değilim. Zaten benim devletle işim olmadı. Milletvekilliğinden gelecek gelir ya da avantajlar kesinlikle umurumda değil. Ben siyaseti iş olarak değil, vatana hizmet olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.
 
BUDAK’TAN ALTSO’YA ZİYARET
Antalya Milletvekili Aday Adayı Çetin Osman Budak daha sonra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'i makamında ziyaret etti. Budak’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanımızla beraber çalışma imkanı bulduk. Kendisine siyasi hayatında başarılar dilerim” dedi. Şahin ayrıca Budak’a ALTSO Yönetim Kurulu hakkında da bilgiler verdi.
 
BUDAK: “ŞAHİN ÇOK BAŞARILI”
Şahin’den sonra söz alan Budak ise, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, ALTSO Başkanlığı görevini başarıyla yürüttüğünü dile getirdi. Şahin’in, TOBB Konseyi’nde ve üyelere hizmet götürme noktasında her türlü gayreti gösterdiğini belirten Budak, “ALTSO’nun çalışmalarını kamuoyundan takip ediyorum. Başarılı projeler gerçekleştiriyorlar bu anlamda ALTSO yönetimini çok başarılı buluyorum” dedi.
 
Son Güncelleme: 13.03.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81