Borçlu Vatandaş Ölmek İstedi

Antalya'da borcu olduğu için alt geçit korkuluklarında intihara kalkışan Öztürk Sarıkaya, vatandaş- polis dayanışması ile kurtarıldı.

Borçlu Vatandaş Ölmek İstedi

Antalya'da borcu olduğu için alt geçit korkuluklarında intihara kalkışan Öztürk Sarıkaya, vatandaş- polis dayanışması ile kurtarıldı.

08 Şubat 2016 Pazartesi 16:07
Borçlu Vatandaş Ölmek İstedi

Olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Şarampol 2 Alt Geçidi'nde yaşandı. Alt geçidin korkuluklarına çıkan 40 yaşındaki Öztürk Sarıkaya, birikmiş borcu olduğunu ve 6 aydır kızının annesiyle görüşemediğini, bu nedenle ölmek istediğini söyledi.

Çevredekilere "Sabriye'ye 6 aydır sevdiğimi söylüyorum. Ama anlamıyor. Ölmek istiyorum" diyen Öztürk Sarıkaya'nın atlama ihtimali üzerine trafik akışı kesildi. Alt geçitte sağlık ekipleri hazır bekletilirken, Antalya İtfaiyesi ekipleri de branda açtı.

Vatandaşların yoğun tepkisini alan Öztürk Sarıkaya'yı ikna etmek isteyen Nihat Çırak, "Benim de 52 bin lira borcum var. Ben de atayım kendimi" diyerek korkuluklara çıkmak istedi. Polis bu vatandaşı engellerken, olayı izleyen küçük çocuklar korkudan anne ve babalarına sarıldı.

BORÇLU VATANDAŞ KURTARDI

Öztürk Sarıkaya'nın bir anlık dalgınlığından yararlanan Nihat Çırak, ani bir hamle yaparak kollarından yakaladı. Polisle birlikte yukarı çekilen Öztürk Sarıkaya'nın boğazına kaçan dili de bir polisin kalemle müdahalesiyle çıkarıldı. Sarıkaya'nın kurtarılışı çevredekiler tarafından alkışlandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Öztürk Sarıkaya'yı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Son Güncelleme: 08.02.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81