Bohur Yapı'dan eğlenceli tanıtım

Bohur Yapı’nın, Akşan Grup ile geliştirmekte olduğu yeni nesil konut edinme projesi, şehir dışından Alanya'ya gelen konuklara tarihi ve kültürel turlar eşliğinde tanıtıldı.

Bohur Yapı'dan eğlenceli tanıtım

Bohur Yapı’nın, Akşan Grup ile geliştirmekte olduğu yeni nesil konut edinme projesi, şehir dışından Alanya'ya gelen konuklara tarihi ve kültürel turlar eşliğinde tanıtıldı.

05 Kasım 2014 Çarşamba 12:18
Bohur Yapı'dan eğlenceli tanıtım
BOHUR YAPI hafta sonu çoğunluğu şehir dışından olmak üzere iş arkadaşları, okul arkadaşları ve aile dostlarından oluşan misafirleri ile güzel bir tatil programı geçirdi. Alanya'nın tarihi ve kültürel yerlerinin gezildiği programa katılan konuklar, eğlencenin yanı sıra, Bohur Yapı'nın yeni projesini tanıma fırsatı buldu. Bohur Yapı'dan yapılan yazılı açıklamada, "İş ortamlarından bizler için vakit ayırarak şeref veren dostlarımızla, keyifli sohbetlerimizin yanında birbirinden farklı sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunuldu. Misafirler kendi yaptığı canlı müzik, Latin Dansları ve Türk Halk Oyunları programı, balık turu, Dim Çayı gezisi ve arsa ziyaretleri faaliyetlerini gerçekleştirme keyfini yaşadı. Tüm bunların yanı sıra katılımcılara Bohur Yapı’nın, Akşan Grup ile geliştirmekte olduğu yeni nesil konut edinme projesi ile ilgili ön bilgilendirme ve bilgi paylaşımı yapıldı. Proje çoğunluğu İstanbul ve Ankara’dan oluşan katılımcıların ilgisini çekti ve kendi bölgeleri için Bohur Yapı'dan proje üretilmesini talep edilmesi ve ön talepte bulunulması organizasyonun ticari acıdanda çok verimli geçtiğinin göstergesi niteliğinde. Proje’nin detayları için www.bohurhomes.comve www.aksanyapi.com sayfaları incelenebilir." 
 
 
 
KOOPERATİF EXCLUSIVE İLE YENİ NESİL GAYRİMENKUL EDİNME PROJESİ:
 
Proje; piyasa değerinin ortalama % 25 altında konut edindirme sistemidir.
 
Sistem kooperatif mantığı üzerine geliştirilmiş olup, kooperatif de karşımıza çıkan olumsuz taraflarını çözmüş ve avantajlarından faydalanmış olan bir modeldir. Bu sorunlar ve çözümleri aşağıda listelenmiştir.
 
1-   ÜRÜNÜN STANDARTLARI ve KALİTESİ:
 
Bohur Yapı, örnek uygulamasını gerçekleştirdiği tip projeleri ile bitmiş konutun nasıl olacağını sergilemektedir. Hali hazırda teslim ettiği inşaatların kaliteside bu güvenceyi sağlamaktadır. Mimari projeler tasarım ödülleri bulunan projelerden oluşmakta, Ervin Garip, Eren Bohur, Beril Serbes vb. gibi konusunda uzman üniversitelerde danışmanlık hizmeti veren marka mimarlar tarafından tasarlanmaktadır.
 
2-   ONİKİ AYDA TESLİM GARANTİSİ:
 
Kooperatif exclusive ana sözleşmesinde yer alan bağlayıcı maddeler ile 12 ay içerisinde teslim şartı bulunmaktadır. Teslimatın gecikmesi durumunda gecikilen her ay için yüklenici firmanın üyesine kira ödeme zorunluluğu söz konusudur.
 
3-   YAPI SÜRECİNİN MAİL İŞLEYİŞİ:
 
Kooperatif exclusive ana sözleşmesinde yer alan bağlayıcı maddeler ile her üye Banka kanalı ile sisteme dahil olabilmektedir. Herhangi bir üyenin aidatlarını ödememesi durumunda anlaşmalı banka ödemeyi yapmaktadır. Dolayısıyla, nakit akışı kesilmemiş, inşa süreci askıya alınmamış olmaktadır. Ayrıca bu banka sistemi sayesinde her bir üye ödemelerini kendi bütçesi doğrultusunda hesaplayarak kendine uygun olan vadede geri ödeme yapabilmektedir.
 
4-   SABİT FİYAT GARANTİSİ:
 
Kooperatif Exlusive’de proje için seçilen arsa özelinde tip projenin fiyatı sabit olduğundan, sürpriz fiyatlarla karşılaşma, haksız kazanç elde etme vb durumları ortadan kaldırmaktadır. Konut bedelleri muadil fiyatlarının altındadır, aksi halde proje lansmanı yapılmaz. Bunun sebebi sistemin yatırım karını Kooperatif exclusive üyesine aktarması dolayısıyla Müteahhit firmanın yalnızca uygulama karından ve sürümden para kazanmayı hedefliyor olmasıdır.
 
Son Güncelleme: 05.11.2014 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81