Bizi izlemeye devam edin

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Avsallar Belediye kademesinde yeni hizmete giren iş makinesiyle ilgili tören sırasında "bizi izlemeye devam edin" dedi.

Bizi izlemeye devam edin

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Avsallar Belediye kademesinde yeni hizmete giren iş makinesiyle ilgili tören sırasında "bizi izlemeye devam edin" dedi.

11 Aralık 2014 Perşembe 04:27
Bizi izlemeye devam edin
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yeni iş makinesinin hizmete girmesiyle ilgili yapılan törene katılmak için Avsallar'da ki belediye kademesine geldi. Başkan Yardımcısı Adem Er ve birim amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Yücel, İncekum, Alara, Çakallar, Saburlar, Karamanlar ve Orhan Mahallesi muhtarları ve belediye personeli ile birlikte yemek yedi. Yemekten sonra   muhtarlarla ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen Yücel, özellik kırsal bölgelerden toplantıya katılan Alara, Çakallar, Saburlar, Karamanlar ve Orhan Mahallesi muhtarlarına seslenerek "bu iş makinesi sizlerin mahallerinde hizmet verecek. Hayırlı olsun" dedi. Gelecekte daha çok hizmet üretecekleri konusunda ip ucu veren Yücel "bu güne kadar çok aciliyet gerektiren hizmetleri aksatmadan vermeye çalıştık. Bunun yanında bütün Alanya’ya ilk belediye başkanı olmanın verdiği sorumlukla, doğuda ve batıda hizmet birimlerini kurduk. Sorumlu kişileri ve buralara personeli atadık. Birkaç ay içinde tüm bu tür çalışmalar sona erecek" dedi. 
2015 HİZMET YILI OLACAK. 
"2015 yılında daha çok hizmet verme şansımız olacak" diyen Yücel, yeni iş makinesiyle ilgili şu bilgileri verdi. "Belediyemiz makine parkına katılan greyder iş makinesini Avsallar, İncekum, Okurcalar ve buraya bağlı Alara, Çakallar, Saburlar, Karamanlar ve Orhan Mahallesine hizmet yapması için Avsallar şantiyemize getirdik. Bunla beraber 3 iş makinesi daha belediye makine parkına katılacaktır. Onlarıda hangi bölge için gerekliyse oralara göndereceğiz. 2014 yılı seçim ve acil hizmetleri yapmakla geçti. 2015 yılı ise daha çok hizmet vereceğimiz bir yıl olacak bizi izlemeye devam edin" dedi.
ALLAH KOLAYLIK VERSİN 
Vatandaşların büyükşehirin sorumlukları ile ilgili bir sorusu üzerine Yücel "Alanya Belediyesi olarak hangi yol veya bölge kimin sorumluğunda diye ayrım yapmadan hizmet verdik. Büyükşehir de kendi sorumlu olduğu alanlarda hizmet veriyor. Ama kabul etmek gerekir ki, büyükşehirin sorumluluk alanı 600 km bir alanı kapsıyor. Bu kadar geniş alana hizmet götürmek kolay değil. Allah kolaylık versin diyorum" şeklinde konuştu.
Hayri Demir 
 
Son Güncelleme: 11.12.2014 04:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81