Biz hazırız

Alanya'da 26 Nisan Pazar günü (yarın) saat 11.30'da Mola Kavşağı'ndan başlayacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesi toplantı düzenleyen Kaymakam Tanrıseven, "Tüm çalışmalarımız bitti ve biz hazırız" dedi.

Biz hazırız

Alanya'da 26 Nisan Pazar günü (yarın) saat 11.30'da Mola Kavşağı'ndan başlayacak olan 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesi toplantı düzenleyen Kaymakam Tanrıseven, "Tüm çalışmalarımız bitti ve biz hazırız" dedi.

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:48
Biz hazırız
Belediye Başkanı Yücel ise organizasyonun Alanya’nın tanıtımına büyük katkı yapacağını kaydetti.
"600 MİLYON İZLEYECEK"
Dünya çapında yoğun ilgi gören 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bir çok TV kanalının canlı yayınları ile yaklaşık 600 milyon insana ulaşacak. Bu yıl yine TRT yayınlarına ek olarak, Eurosport tarafından da yayınlanacak olan organizasyon Fransa, İngiltere, Almanya, Hollanda, Polonya’dan yorumcular tarafından yarış alanından anlatımlar ile ekrana taşınırken, Türkçe dahil 14 farklı dilde 56 ülkeye ulaşacak. Avrupa’da, Eurosport International ve Eurosport-2 tarafından 24 saatin üzerindeki TV yayın hacminin 13 saat 15 dk’sı Canlı ve 11 saat 30 dk banttan ve tekrar görüntülerden oluşacak. Organizasyonun medya sponsoru TRT‘ye ek olarak, Danimarka’da TV3 Sport, Norveç’te TV2 Sport, İspanya’da Teledeporte, İngiltere’de Sky Sports, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi’nde Nova Sport, Kazakistan’da Kaz Sport TUR heyecanını Avrupa’ya taşıyacak olan diğer kanallar.
CANLI YAYIN SÜRESİ ARTTI
Yapılan hazırlık çalışmalarından dolayı Kaymakam Hasan Tanrıseven'e teşekkür eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "Bu yıl Alanya etabından 2 saat 45 dakika canlı yayın yapılacak. Bu sürenin yanısıra akşam 1 saat ve ertesi gün de 1 saat olmak üzere canlı yayın yer alacak. Bir başka deyişle TUR'un tamamında yapılacak toplam 23 saatlik canlı yayının 4 saat 45 dakikası hemen hemen sadece Alanya'dan olacak. Böylece turizm sezonu öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da hem Alanya, hem de ülkemizin tanıtımına çok büyük bir katkı sağlamış olacağız" dedi.
İŞTE KAPANACAK YOLLAR
TUR'un 144 kilometrelik 1. Etabı olan Alanya-Alanya etabının startı 26 Nisan Pazar günü saat 11.30’da Atatürk Anıtı önünden verilecek. Dinek’teki Keykubat Kavşağı’ndan Çevre Yoluna devam edecek yarışçılar, Sanayi Kavşağından sahil yoluna inerek Gazipaşa kavşağından U dönüşü yapacaklar. Yarışın 1. Etabı saat 14.40’ta sona erecek. 
Yarış esnasında vatandaşların mağdur olmaması için Kale Market, Dinek, Emniyet, Telekom, Ticaret Lisesi, Devlet Hastanesi, İbişler Petrol, Alanyum, Metro, Alantur, Bostancıpınarı, ve lise kavşakları Kuzey-Güney geçişleri zaman zaman açılmak şartı ile trafik geçiş noktaları oluşturulacak. 1. gün 09.00-14.30 saatleri arasında D-400  Çevreyolu ve Atatürk Caddesi; 2. gün ise 09.00-11.00 saatleri arasında Mola Kavşağı, Dinek Caddesi arası trafiğe kapatılacak.
Son Güncelleme: 25.04.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81