Bir destekte Başak'tan

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in ALTAV'ın başına Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven geçsin önerisine bir destek de Harita Mühendisi Mustafa Başak'tan geldi.

Bir destekte Başak'tan

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in ALTAV'ın başına Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven geçsin önerisine bir destek de Harita Mühendisi Mustafa Başak'tan geldi.

26 Ekim 2014 Pazar 22:55
Bir destekte Başak'tan
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in 'Alanya'nın 300 bin TL ile tanıtımının yeteri kadar yapılamadığı ve ALTAV'ın başına Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in geçmesi' yönünde ki önerisine Harita Mühendisi Mustafa Başak'tan da destek geldi. Başak, Mehmet Şahin başkanımıza sonuna kadar katılıyorum" derken, "ALTAV'ın Alanya'yı 300 bin TL ile tanıtması imkansız. Alanya'nın tanıtımı bana göre de yetersiz. Bakıyorsunuz ALTAV var, ALTİD var, ALKOD var yani bir takım Alanya ile ilgili  sivil toplum örgütleri var. Ama hepsi birbirlerinden kopuk bir şekilde çalışıyor. Bence birbirleri ile entegre olup birlikte bir takım girişimlerde bulunsalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Birlikte olurlarsa Alanya'nın daha iyi bir şekilde tanıtımının yapılabileceğini düşünüyorum. bu konuda da görsel ve yazılı basını etkili bir şekilde kullanabilirler" dedi. 
 
'ŞAHİN'İN ÖNERİSİ SON DERECE DOĞRU'
Ayrıca ALTAV şimdiye kadar hep turizmcilerin tekelinde kaldığını belirten Başak, "Alanya'da çok iyi fikirler üretebilecek gençlerimiz var. Ve bu işi daha iyi götürebilecek kişiler var. O yüzden ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin'in önerileri son derece doğru" dedi.
 
'TÜRKİYE'NİN TANITIMINDA SIKINTI VAR'
Ayrıca Alanya'da bulunan turizmcilerden bu kadar mı para çıkıyor?" diyerek tepkisini dile getiren Başak, "Turizmcilerin çok daha fazla Alanya için yatırımda bulunması gerekiyor. Bilindiği gibi ekonomi de hep İsraillilerin fikirleri öndedir.  Onlar bir ürününü satmak için neredeyse yüzde 98 reklam yaparak o yüzde 2'yi kazanıyor. O nedenle Alanya'nın tanıtım bütçesini büyütmemiz gerekiyor. Düşünce tarzımızı değiştirip daha büyük düşünmemiz gerekiyor. Ayrıca sadece Alanya'nın tanıtımında sıkıntı yok bence Türkiye'nin de tanıtımda sıkıntısı var. Fransa ve Almanya'ya yılda 24 milyon turist giderken bize 10-12 milyon turist geliyor. Demek ki tanıtımda bir arıza var. Sadece Alanya'nın değil Türkiye'nin de tanıtımında sıkıntı var" dedi. 
 
Son Güncelleme: 26.10.2014 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81