Berberoğlu Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Berberoğlu Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

28 Ekim 2014 Salı 21:30
Berberoğlu Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı
 
Berberoğlu açıklamasında şunları söyledi: “Millet olarak büyük zafere ulaştığımız kutlu milli mücadelemiz olan cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91. yıldönümünü aynı gururla, heyecanla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran, büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Etrafımızda yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye Cumhuriyeti bugün, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesine istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir. Bunda, son yıllarda yakaladığımız siyasi ve ekonomik istikrarın, tam bir hukuk devleti olma yolunda atılan köklü adımların da büyük payı olduğu muhakkaktır. Milletçe, bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, barışımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya, cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımı sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.”
 
Son Güncelleme: 28.10.2014 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81