Ben Hataylıyım ama Alanya anavatanım

Eski Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan tatil için geldiği Alanya'da tatilini tamamlayarak şehirden ayrılırken Alanyalılara “Sizleri çok seviyorum. Ben Hataylıyım ama Alanya benim anavatanım” dedi.

Ben Hataylıyım ama Alanya anavatanım

Eski Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan tatil için geldiği Alanya'da tatilini tamamlayarak şehirden ayrılırken Alanyalılara “Sizleri çok seviyorum. Ben Hataylıyım ama Alanya benim anavatanım” dedi.

24 Ağustos 2014 Pazar 19:08
Ben Hataylıyım ama  Alanya anavatanım
Eski Alanya Kaymakamı ve şuanda Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Kaymakamlık görevini sürdüren Hulusi Doğan, Alanya'da bir haftalık tatilini tamamlayarak şehirden ayrıldı. 6 yıllık görev süresince Alanya ile özdeşleşen Hulusi Doğan Alanya sevgisini sık sık dile getiriyor. Doğan tatil için geldiği Alanya'dan ayrılırken basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Doğan, “Bilindiği üzere Çorlu bir sanayi kenti. Tekirdağ'ın baş ilçesi olan bir yer. Çorlu tabiri caizse Balkanların en önemli ilçesidir. Çorlu'nun önemli özellikleri var. Osmanlı döneminde de çok önemli şeyleri var. 500'e yakın fabrikası olan bir sanayi kenti. Ama benim için Alanyamızın yeri ayrı.  Alanya'yı ve Alanyalıları çok seviyorum. Alanya bizim için her şey. 6 yıl burada görev yaptım ama bütün insanlarımız sağ olsun çok büyük destek verdiler. Buraya güzel hizmetlerimiz oldu. Örnek verecek olursak Sapadere Kanyonumuz alternatif turizm merkezi olarak mükemmel bir seviyeye geldi. Biz o zamanlar yaya olarak gitmiştik oralara şimdi ise oralara 100-150 bin turistin gittiği en önemli yerlerden birisi oldu. Türkler Mahallesi'nin üzerine bir Aromatik Cennet Vadisi yapmıştık. Şuanda orası bin çeşit kokunun olduğu bir merkez haline geldi.  Çok şükür üniversite bizim gayretlerimiz ile o zamanlar AB Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bey’in ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle büyük destekleriyle üniversite kuruluşunda büyük bir çaba sarf etmiştik. Alanya çok güzel ve gelişen bir kent. Şuanda burada yapılan çalışmaların semeresini gördük. En önemlisi insanlarımızı seviyoruz. Sağ olsunlar geldiğimizde tüm Alanyalılar bizi çok güzel karşıladı. Ben de her zaman İstanbul ve Tekirdağ'da Alanya'nın bir temsilcisi gibi çalışmaya devam edeceğim. Allah nasip ederse de her yıl Alanya'da tatilimi hiç başka bir yere gitmeden burada geçirmek istiyorum. Çünkü burası benim bir nevi anavatanım. Ben Hatay Erzinliyim ama hiç Erzin aklıma gelmiyor. İlk önce Alanya aklıma geliyor” dedi. 
 
Son Güncelleme: 24.08.2014 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81