Belediyespor başarıya doymuyor

Sporun farklı branşlarında yaptığı atakla beğeni toplayan Alanya Belediyespor, başarıdan başarıya koşuyor. Hafta sonu 4 farklı branşta deplasmanda mücadele eden Belediyespor, aldıkları galibiyetlerle Alanya’nın gururu oldular.

Belediyespor başarıya doymuyor

Sporun farklı branşlarında yaptığı atakla beğeni toplayan Alanya Belediyespor, başarıdan başarıya koşuyor. Hafta sonu 4 farklı branşta deplasmanda mücadele eden Belediyespor, aldıkları galibiyetlerle Alanya’nın gururu oldular.

08 Şubat 2016 Pazartesi 01:44
Belediyespor başarıya doymuyor
Sporun farklı branşlarında yaptığı atakla beğeni toplayan Alanya Belediyespor, başarıdan başarıya koşuyor. Hafta sonu  4 farklı branşta deplasmanda mücadele eden Belediyespor, aldıkları galibiyetlerle Alanya’nın gururu oldular.

KRALİÇELER ZAFERLE DÖNDÜ
Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, bu hafta Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Spor’un konuğu oldu. Bayan Basketbol Takımımız Ligi’n en güçlü takımların olan Nevşehir GHSİM Spor’u kendi evinde mağlup ederek maçı 80-63 aldı.

BOKS TAKIMI 6 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA GETİRDİ
Antalya Bölge Şampiyonası’na katılan Alanya Belediyespor Boks Takımı, Alanya’ya 6 altın 1 gümüş madalya ile dönerek ilçenin gururu oldu.
Boks Takımımız bölge şampiyonasına 7 sporcuyla katıldı. 6 bölge şampiyonluğu bir bölge ikinciliği alarak müsabakalarda gösterdikleri mücadeleyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

ERKEK SALON HOKEYİNDE 1. LİG’DE
Alanya Belediyesi Erkek Salon Hokeyi Takımımız 1. Lig’deki pozisyonunu korudu. Yapılan yeni transferlerle daha da güçlenen takımımız 1-5 Şubat tarihleri arasında Malatya’da düzenlenen müsabakalara katıldı. 10 takımın kıyasıya yarıştığı 1. Lig müsabakalarında Erkek Salon Hokey Takımımız 6. sırada yerini aldı.

U16 YİNE ZAFERLE DÖNDÜ
Geçen hafta Antalya Murat Paşa Belediyespor’u 5-1 gibi bir farkla açık ara yenen U16 Alanya Belediyespor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Antalya Gücüspor’u 4-0 yenerek galibiyet serilerine bir yenisini daha ekledi.      

ERKEN: HEDEF HEP DAHA İYİSİ
Alanya Belediyespor’un hedefleri doğrultusunda emin adımlarla İlerlediğini söyleyen Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Hafta sonu deplasmanda yapılan farklı branş ve müsabakalara katılan takımlarımız ilçeye zaferle döndüler. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm sporcu, antrenör ve teknik heyete kendim ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.” dedi.
Son Güncelleme: 08.02.2016 01:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81