Belediyenin dediği olacak

Balıkçılar Kooperatifi tarafından tel örgü çekilmek istenilen rıhtım bölgesinde, çalışmalar Kaymakamlık ve belediye tarafından durdurulmuştu. Son kararı vermek için taraflar bugün toplanacak ancak

Belediyenin dediği olacak

Balıkçılar Kooperatifi tarafından tel örgü çekilmek istenilen rıhtım bölgesinde, çalışmalar Kaymakamlık ve belediye tarafından durdurulmuştu. Son kararı vermek için taraflar bugün toplanacak ancak

26 Ocak 2015 Pazartesi 02:50
Belediyenin  dediği olacak
Başkan Yücel dün yaptığı açıklamada son noktayı koyarak, "Belediyenin aldığı meclis kararına herkes uymak zorunda. Belediyenin dediği olacak" dedi.
TARAFLAR BUGÜN TOPLANIYOR
Geçtiğimiz hafta içinde Balıkçılar Kooperatifi tarafından rıhtım bölgesinde başlatılan çalışmalar  ve güvenlik gerekçesiyle tel örgü çekilmek istenmesi Alanya gündemine oturmuştu. Çalışmalar vatandaşlardan gelen tepki üzerine Kaymakam Hasan Tanrıseven'in ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla durdurulmuştu. Çalışmaların yapıldığı sırada İstanbul'da bulunan Kaymakam Tanrıseven, rıhtım ile ilgili son kararı vermek için bugün Başkan Yücel ve taraflarla bir araya gelecek.
DAHA ÖNCE DURDURULMUŞTU
Balıkçılar Kooperatifi bundan 3 ay önce yine iskele bölgesinde çalışma yapmak istemiş ancak Başkan Yücel'in talimatı gereği durdurulmuştu. Başkan Yücel o dönemde balıkçılara, belediye meclisinin kararını beklemelerini söyleyerek "Yeni bir yönetmelik hazırlıyoruz, meclisten geçsin sonra görüşürüz" demişti. En son yapılan meclis toplantısında ise Balıkçı Barınağı ile ilgili karar meclisten geçmişti. rıhtımda yaşanan krizle ilgili açıklama yapan Başkan Yücel, "Belediye Meclisi'nin aldığı karar ne ise iskele bölgesinde o uygulanacak. Belediye ne diyorsa o yapılacak. Ne bir eksik ne bir fazla" dedi.
Son Güncelleme: 26.01.2015 02:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81