Başkan Yücel, her yerde

15. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde yoğun mesai harcayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarıyla geçen festivalin ardından doğu bölgesinde 8 mahalleyi ziyaret etti. Başkan Yücel, mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Başkan Yücel, her yerde

15. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde yoğun mesai harcayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarıyla geçen festivalin ardından doğu bölgesinde 8 mahalleyi ziyaret etti. Başkan Yücel, mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 00:39
Başkan Yücel, her yerde
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçildiği günden bu yana devam ettirdiği mahalle gezilerini dün de doğu bölgesinin kuzey mahallelerinde sürdürdü. Belediye Başkanı Yücel, başkan yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte Dim Bölgesinde Kuzyaka, Uzunöz, Gümüşkavak, Yalçı, Bucak, Alacami, Taşbaşı ve Öteköy mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Yücel, mahallenin sorunlarını dinleyip, belediyenin çalışmaları ve hizmetleri ile ilgili bilgi verdi.
 
“YETKİ ALANLARIMIZDA HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”
Gittiği her mahallede vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Başkan Yücel, “Alara’dan Gazipaşa sınırına kadar yaylalarımız da dahil olmak üzere tüm bölgeye hakimiz. Yetki alanlarımızda her noktaya hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi. 
 
MAHALLELERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ
Yetki alanlarımızdaki tüm bölgelerde eksiklerin ve gerekli hizmetlerin öncelik sırasına göre yapılmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Yücel, “Kırsal mahallelerimizde ve yaylalarımızda camilerin tamir bakım işlerinden, yol düzenleme, ulaşımı güçlükle sağlanan bazı yollarda beton kaplama, drenaj, mahalle içi yolların asfaltlanmasından eğitim ve sağlık alanlarına kadar önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
 
“YAYLALAR İÇİN SARIMUT’TA ŞANTİYE KURDUK”
Birisi sıcak asfalt, ikisi satıh kaplama ekibi olmak üzere üç ayrı asfalt ekibi kurduklarını belirten Başkan Yücel, aynı anda 3 ayrı noktada asfalt yapabildiklerini söyledi. Başkan Yücel, “Yaylalarımıza daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek adına Sarımut’ta da 25 kişilik ekip ve iş makinelerinden oluşan bir şantiye kurduk. Çünkü her mahallemizin 2 yada 3 yaylası var. Sizlerin yayla kültürüne verdiğiniz önem doğrultusunda, taleplerinizi en hızlı şeklide yerine getirmeye hazırız” dedi.
 
“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÇOK İLERİ NOKTADAYIZ” 
Tüm mahalle gezilerinde özellikle ihtiyaç sahibi ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin tespit edilmesini sağlayan Başkan Yücel, “İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için belediyemiz bünyesinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünü kurduk. Müdürlüğümüz bu güne kadar 1500 öğrenciye burs vererek, ihtiyaç sahiplerine katkı sağladı. Bu konuda sizlerin önerileri doğrultusunda yardım etmeye hazırız.” dedi.
 
YALÇI MAHALLESİ’NDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Mahalle gezileri kapsamında ziyaret ettiği Yalçı Mahallesi’nde Başkan Yücel’e vatandaşlarla sohbeti sırasında Yalçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Giritoğlu ve azası tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Üç mumum yer aldığı pasta kesilerek yapılan sürpriz kutlama Başkan Yücel’i duygulandırdı. Muhtar ve Yalçı Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Yücel, “En anlamlı doğum günü sürprizi oldu. Sizlerin arasında olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.
 
‘SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’
Mahalle gezisinin son durağı olan Öteköy’de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Yücel’e mahalle muhtarı ve sakinleri yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Mahalle gezilerinin amacına ulaştığını belirten Başkan Yücel, “Mahalle gezilerimizin amacı, merkezle kırsalı bir bütün olarak hizmetlerden yararlandırmak ve belediyemizde yeni kurulan müdürlükler ile halkımızın tanışmasını sağlamaktı. Bu amacın gerçekleştiğine inanıyorum. Bir diğer amacımızda, seçimlerden önce ziyaretlerimizde ‘Sorunları birlikte çözeceğiz, birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Şimdi tekrar huzurlarımdayım ve birlikte ortak yönetmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Son Güncelleme: 28.05.2015 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81