Başkan Türel'den Alanyaspora müjdeli haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe,l Antalyaspor'un ardından PTT 1.Lig'de mücadele eden Alanyaspor'a da Avrupa standartlarında bir tesis yapacakları müjdesini verdi.

Başkan Türel'den Alanyaspora müjdeli haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe,l Antalyaspor'un ardından PTT 1.Lig'de mücadele eden Alanyaspor'a da Avrupa standartlarında bir tesis yapacakları müjdesini verdi.

13 Ağustos 2015 Perşembe 04:39
Başkan Türel'den Alanyaspora müjdeli haber
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe,l Antalyaspor'un ardından PTT 1.Lig'de mücadele eden Alanyaspor'a da Avrupa standartlarında bir tesis yapacakları müjdesini verdi. Avrupa standartlarında yapılması planlanan ve bütçesinin 10 milyon TL’yi geçmesi beklenen tesislerde birden fazla futbol sahası ve bir profesyonel takımın tüm birimlerinin yer alacağı üniteler olacak. 

"MALİYETİ 10 MİLYON TL'Yİ GEÇECEK TESİS"
Spor kulüplerinin siyaset üstü kurumlar olduğunu ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, kendisi için Antalyaspor ne kadar önemliyse Alanyaspor’un da o kadar önemli olduğunu söyledi. Başkan Menderes Türel, Alanyaspor için Avrupa standartlarında maliyeti 10 milyon TL'yi geçecek bir tesis yaptıracaklarını belirterek, "Bu tesiste çok sayıda futbol sahası ve bir profesyonel takımının tüm birimlerinin yer alacağı üniteler olacak. Yer konusu ile ilgili çalışmalar sürüyor. Alanya'nın hemen girişinde bir yer tespit ettik. Yer daha önce Orman Bölge’den Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Alanya Belediyisi'ne ortak tahsis edilmiş. Alanyaspor'un geleceğine yön verecek bu tesis için Adem Murat Yücel başkanımızın da gerekli anlayışı göstereceğine inanıyorum. Spor kulüpleri siyaset üstü kurumlardır ve herkes elinden gelen desteği her zaman esirgememelidir" ifadelerini kullandı.
 
“ALANYASPOR’A SON MODEL OTOBÜS”
Alanyaspor için ayrıca son model bir otobüs alacağını da hatırlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gerekli talimatları verdiğini ve Alanyaspor'a yakışacak son model bir otobüsünp kulübün hizmetine verileceğini kaydetti. Türel, PTT 1. Lig'de mücadele eden bir kulübün tesis ve ulaşım yönünden çok iyi durumda olması gerektiğini ve bunun gereğini de Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını sözlerine ekledi.
 

Son Güncelleme: 13.08.2015 04:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81