Başaran sağlık Oscar'ına aday

Alanya Devlet Hastanesi eski Başhekimi İsmail Başaran sağlıkçıların Oscar'ı olarak görülen OXFORD Sokrates Komitesi tarafından sağlık alanında prestijli uluslararası ödülü için " En iyi yönetici” dalında aday gösterildi.

Başaran sağlık Oscar'ına aday

Alanya Devlet Hastanesi eski Başhekimi İsmail Başaran sağlıkçıların Oscar'ı olarak görülen OXFORD Sokrates Komitesi tarafından sağlık alanında prestijli uluslararası ödülü için " En iyi yönetici” dalında aday gösterildi.

10 Şubat 2015 Salı 20:47
Başaran sağlık Oscar'ına aday
Görev yaptığı süre içerisinde gerek yerel, gerekse ulusal medya tarafından başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen Alanya Devlet Hastanesi eski Başhekimi İsmail Başaran, sağlıkçıların Oscar'ı olarak görülen OXFORD Sokrates Komitesi tarafından sağlık alanında prestijli uluslararası ödülü için ” Eniyi yönetici” dalında aday gösterildi. Önde gelen sağlık kuruluşlarının raporları, açık istatistik kaynakları, özel medya ve tıp dernekleri , anketler ,konferanslar ve sergiler incelemeleri sonucunda EBA araştırma departmanı tarafından hazırlanan listenin başında yer alan İsmail Başaran'ın, Nisan ayı içerisinde İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmesi bekleniyor. Davet eline ulaştığında duygulandığını belirten İsmail Başaran, " Bu ben ve hizmet ettiğim Alanya için büyük bir onurdur. Beni bu büyük ödüle layık görenlere sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarken, bu ödüle layık görülmemde emeği geçen o dönem içerisindeki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim " dedi.
 
 
"İSMAİL BAŞARAN KİMDİR"
 
İsmail Başaran, 1968 yılında Alanya’ da çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerini Alanya’ da derece ile tamamladıktan sonra, 1985 yılında girdiği Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1991 yılında derece ile mezun oldu. Aynı yıl mecburi hizmet kurası ile İçel İli Mersin devlet hastanesi acil servisine atandı. Nisan 1992 Tıpta uzmanlık sınavını kazanarak aynı yılın temmuz ayında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında iktisasa başladı. Ekim 1997 tarihinde iktisasını bitirerek Kasım 1997 tarihinde Alanya devlet hastanesine Çocuk Cerrahisi uzmanı olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan İsmail Başaran Mart 2000 tarihinde askerliğini Gümüşsuyu askeri hastanesinde kısa dönem olarak yaptı. 11 Yıl boyunca Alanya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarılı bir şekilde sürdüren İsmail Başaran 1 Ocak 2015'de görevini devretti.
 
 
"İŞTE O DAVET"
 
ALANYA DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİSİ DOKTOR İSMAİL BAŞARAN
 
Öncelikle size ve tüm ekibinize derin saygılarımı sunarım. Sağlık alanında öne çıkan isimler arasında olduğunuzu bildirmekten onur duyarım. Sokrates Komitesi tarafından sağlık alanında prestijli uluslararası ödül için en” iyi yönetici” ödülüne aday gösterildiniz. Sağlık küre , 'En İyi Yöneticisi ' . bu durum bir çok alanda tanınmış olamınız , güvenli ve etkili tedavi yöntemleriniz , üstün mesleki deneyim ve başarılı yönetim vasıflarınızın sonucudur. Kurumunuz, en iyi bölgesel sağlık hizmet kurumlarından biri olarak seçildi ve en iyi hastane ödülüne aday gösterildi.
Önde gelen sağlık kuruluşlarının raporları; açık istatistik kaynakları, özel medya ve tıp dernekleri , anketler ,konferanslar ve sergiler incelemeleri sonucunda EBA araştırma departmanı tarafından hazırlandı.Hastaneniz,tıbbi Personel yeterliliği , modern ekipman , pozitif hasta referansları , ulusal ve uluslararası akreditasyonları ve yeni tedavi yöntemleri ve teknolojilerinin uygulanması gibi kriterlere bakılarak seçildi . Lütfen 27 şubat öncesi akreditasyon için irtibata geçiniz . Kazananlar, ev sahipliği Yönetim Enstitüsü , Londra , İngiltere'de 21 Nisan'da Europe Business Assembly tarafından düzenlenen' Başarılar Foto -2014 ' Uluslararası forumda kabul edilecekler . Aday gösterilen sağlık
personelleri ve yöneticileri EBA resmi web - sitesinde ve Dünya sağlık liderleri ve en iyi tıbbi uygulamalar sunulacak Sokrates Almanak özel bölümünde yer alacaklar. Biz , hastanenizin başarılarını, EBA üyeleri için program ve metotlarınızı, katılımcılar ve uluslararası bilimsel kuruluşun temsilcilerini foruma katılmak ve sunmak için sizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.Detaylar ektedir. Ödül törenine katılarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız ve bunun gelecekteki başarılarınıza ışık tutacağını umuyoruz.
 
Sevgilerle EBA kordinatörü : Helen Lamberts.
 
Son Güncelleme: 10.02.2015 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81