Bakana özel mektup

Alanya Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu yerleşkesi içerisinde bulunan Yaşamevi'nde eğitim gören özel öğrenciler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu yazdıkları mektup ile oklullarına davet ettiler.

Bakana özel mektup

Alanya Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu yerleşkesi içerisinde bulunan Yaşamevi'nde eğitim gören özel öğrenciler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu yazdıkları mektup ile oklullarına davet ettiler.

24 Kasım 2014 Pazartesi 01:41
Bakana özel mektup
Bir çarşafın üzerine " Sayın Bakanımız Çavuşoğlu, sizi okulumuza bekliyoruz. Yaşam evimizde kahvaltı yapalım. Sizi çok seviyoruz, yaşam evimize bekliyoruz. Bir elimizden de siz tutun" yazan öğrenciler mektubu Bakan Çavuşoğlu'na gönderdiler.

 
Alanya'da Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu yerleşkesi içerisinde bulunan Yaşamevi'nde eğitim gören özel öğrenciler, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na bir mektup yazdılar. Özel öğrenciler öğretmenlerine sürekli haberlerde gördükleri ve Alanya'lı olduğunu öğrendikleri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun neden kendilerini ziyaret etmediklerini sordular. Bunun üzerine öğretmenleri ise öğrencilerine sayın Bakanı buraya davet etmemiz için bir mektup yazmamız gerek dedi ve öğrenciler ise mektup yazmak için kolları sıvadılar. Öğretmenlerinden istedikleri bir 
çarşafın üzerine her bir öğrenci keçeli kalem ile içinden geleni yazdı. Özel öğrencilerden bazıları çarşaf üzerine " Sayın Bakanımız Çavuşoğlu, sizi okulumuza bekliyoruz. Yaşam evimizde kahvaltı yapalım. Sizi çok seviyoruz, yaşam evimize bekliyoruz. Bir elimizden de siz tutun" yazarken, yazı yazamayanlar ise kendi el izlerini, kalp ve çiçek resimleri çizdiler. Öğrencilerinin yapmış olduğu çalışma karşısında duygularını gizleyemeyen  Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu kurucusu Feridun Özdeş ise, "  Alanya'yı ve Türkiye'yi dünyada başarı ile temsil eden sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na öğrencilerimiz hayranlık duyuyor. Bize kendisinin buraya gelmesini istediklerini söylediklerinde önce şaşırdık, ardından ise kendisine bir mektup yazın dedik. Onlarda kendi içlerinden geçen saf ve temiz duygular ile sayın bakanımıza, bir davetten ziyade hediye anlamında bir çarşaf üzerine mektup yazdılar. Umarım kısa süre içerisinde mektubumuz eline ulaşır ve bir sonraki Alanya ziyaretinde de bu öğrencilerimizin yanlarına gelirler ve bizleri mutlu ederler" dedi. 
 

Son Güncelleme: 24.11.2014 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81