Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da oy kullandı

Ak Parti'de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu Türkler'de kullanırken Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Muratpaşa'da, İlçe Başkanı Berberoğlu ise Hacıkura Ortaokulu'nda oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da oy kullandı

Ak Parti'de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu Türkler'de kullanırken Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Muratpaşa'da, İlçe Başkanı Berberoğlu ise Hacıkura Ortaokulu'nda oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

08 Haziran 2015 Pazartesi 04:20
Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da oy kullandı
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, oyunu memleketi Alanya'da kullandı. Türkler Mahallesi’ndeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlk Okulu’nda sabah 09.30'da oyunu kullanan ve okul çıkışında vatandaşlar tarafından alkışlanan Bakan Çavuşoğlu, "Vatana millete hayırlı olsun" dedi. Bir süre seçmenle sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, “Bugün bir seçimi daha gerçekleştiriyoruz. Seçim öncesi tüm siyasi partilerin liderleri ve adayları sözünü söyledi. Bugün sözü milletimiz söylüyor. Biz her zaman 'Söz de karar da milletindir' diyoruz. İnşallah bugün demokrasi kazanacak. Yine Türkiye’de aklıselim kazanır. İnşallah seçimler Türkiye’de huzur, barış ve özgürlük içinde geçer. İnşallah Türkiye güçlü bir şekilde istikrarını sürdürür. Seçimler tüm ülkeye ve Türkiye’den medet uman halklara hayırlı olsun” dedi.
 
'ELVAN EŞİ İLE BİRLİKTE OY KULLANDI'
Eski Ulaştırma Bakanı ve AKP Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'da oyunu Antalya'da kullandı. Sabah saatlerinde eşi Zeliha Elvan ile birlikte Muratpaşa Levent Aydın Anadolu Lisesi'nde 2087 nolu sandıkta oy kullanan Elvan, "Milletimiz sandık başında kararını veriyor. Ülkemiz için milletimiz için bu seçim hayırlı uğurlu olsun. Temennim bu seçimde hiçbir şekilde kargaşa, kavga ve yaralanma gibi bir takım hadiselerin olmadan huzur ve kardeşlik içerisinde seçim sürecinin devam etmesidir. Şu ana kadar iyi gitti bundan sonra da umarım iyi devam eder. Demokrasimizin olmazsa olmazı sandıktır. Sandıktan çıkacak sonuca göre milletimiz yoluna devam edecektir. Katılımın yüksek olduğu ifade ediliyor. Her bir vatandaşımızın en temel hakkı olan oy kullanma hakkını mutlaka kullanması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşımız ülkeyi kimin yöneteceğine karar verecektir. Her birey mutlaka sandığa gidip oy kullanmalıdır" dedi.
 
'İSTİKRAR DEVAM EDECEK'
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, oyunu Hacıkura Ortaokulu’nda 1130 nolu sandıkta kullandı. Seçimin birlikte beraberlik ve barış getirmesini temenni eden Berberoğlu, "Seçim sonunda yine kazanan demokrasi ve istikrar olacaktır" dedi. Oy kullanma işleminin ardından Başkan Berberoğlu ve beraberindeki heyet tüm sandıkları tek tek dolaşıp vatandaşlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
'ÇELİK SANDIK GÖREVLİLERİNİ ZİYARET ETTİ'
AKP’nin Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim günü okullarda kurulan seçim sandık kurulu başkanları ve üyelerini ziyaret etti. Çelik, bugünün milli iradenin tecelli edeceği gün olduğunu söyledi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, “Sandık, demokrasimizin olmazsa olmazı. İnşallah bugün milli iradenin tecelli edeceği gündür. Sandık görevlilerimizi ziyaret ederek sandıkları geziyoruz. Sandık görevlileri bugün çok önemli bir görevi icra ediyorlar. İnşallah sonuçlar vatanımıza, milletimize, tüm dünyaya hayırlı olur” dedi. Seçim günü de sandık kurullarına ziyaretlerini sürdüren Çelik, ilk olarak Demirtaş Mahallesi’nde bulunan okulları ziyaret etti. Çelik ve beraberindeki heyet, okullarda seçim sandık kurulu başkanları ve üyelerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Çelik’e, Alanya sandık kurulu ziyaretlerinde AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık da eşlik etti. AKP'nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, günü Alanya merkezde ve mahallelerinde bulunan okulları ziyaret ederek sürdürdü. Ak Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Eski İzmir Orman Müdürü İbrahim Aydın oyunu memleketi Manavgat'ta kullandı. 60. Yıl İlköğretim Okulu'nda oyunu ailesi ile birlikte 1367 nolu sandıkta kullanan Aydın, daha sonra okulda vatandaşlarla sohbet etti.
 
Son Güncelleme: 08.06.2015 05:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81