Bahçeşehir'de şen kahvaltı

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyeleri 19 Nisan’da okul bahçesinde şenlik tadında bir kahvaltı programı organize etti.

Bahçeşehir'de şen kahvaltı

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyeleri 19 Nisan’da okul bahçesinde şenlik tadında bir kahvaltı programı organize etti.

21 Nisan 2015 Salı 01:57
Bahçeşehir'de şen kahvaltı
Alanya’ya açık olan kahvaltı programına katılım oldukça yoğundu. Bahçeşehir Koleji Alanya bahçesinde hazırlanan açık büfe kahvaltıda özel aşçılar tarafından hazırlanan 
 
ikramlar öncelikle göze hitap etti. Organize edilen kahvaltıda hiçbir nokta atlanmadı. Türk kahvesinden, dondurmasına, meyvesine kadar zengin bir büfe ile misafirler karşılandı. Okul bahçesinde gerçekleşen organizasyonda okul orkestrası “Orange Juice” sahne alarak, katılımcılara coşkulu anlar yaşattı. Vodafone Freezone 18. Liseler arası  müzik yarışmasına katılarak İstanbul Bostancı Gösteri merkezinde sahne alan grup övgü dolu sözler ile birinci adımı tamamladı ve yarışmanın ikinci adımı olan Facebook üzerinden oy kullanımı bölümüne geçti. 27 Nisan’da sona erecek oylama sonuçlarına göre finale yükselmesi beklenen Orange Juice grubuna kahvaltıya katılan misafirler destek verdi. Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliğinin düzenlediği Bahar Kahvaltısında en eğlenceli anlar okul bahçesinde hazırlanan Survivor yarışlarında yaşandı. 
Öğrencilerin ve yetişkinlerin yarıştığı parkurlarda heyecan dorukta yaşandı. Anne-kız ve baba-oğul için düzenlenen halat çekme yarışmaları alkışlar eşliğinde gerçekleşirken zeka geliştirici akıl oyunları turnuvaları da yoğun ilgi gördü. Organizasyona katılan her misafirin ilgisini çekecek bir alan mevcuttu. Bahçeşehir Koleji Alanya okul aile 
birliği üyeleri özverili çalışmaları ile sadece 2014-2015 eğitim öğretim döneminde  birçok sosyal sorumluluk projesine imza attı, birçok çocuğun yüzünü güldürdü.  Geleceğe umutla bakan öğrencilerin yolunda bir adım olmak için çaba harcayan okul aile birliği üyeleri Alanya’da saygın birçok firmanın desteğini aldı. Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyeleri katılımcılara yönelik gerçekleştirdikleri konuşmada, Bahar kahvaltısına destek sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesine, Alanya Belediyesine, Quattro Otele, Elif Meşrubata, Utopia Otele, Özçelik Meşrubata, Clup Dem ve Bahçeşehir Koleji Alanya yönetim ve ekibine teşekkür etti. 
 
Son Güncelleme: 21.04.2015 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81