Bağlanmasak iyiydi!

Alanya'da seçimin ardından geçen 3.5 aylık sürede vatandaşlar belediye çalışmalarının normal düzeyde olduğunu söylerken Büyükşehir yasasıyla Antalya'ya bağlanmasının ise yanlış olduğu düşüncesinde birleşti.

Bağlanmasak iyiydi!

Alanya'da seçimin ardından geçen 3.5 aylık sürede vatandaşlar belediye çalışmalarının normal düzeyde olduğunu söylerken Büyükşehir yasasıyla Antalya'ya bağlanmasının ise yanlış olduğu düşüncesinde birleşti.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 05:52
Bağlanmasak iyiydi!
Seçimin ardından geçen 3.5 aylık süre zarfında vatandaşa ilçeye yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sorduk. Bazı vatandaşlar Alanya Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalardan memnunken bazı vatandaşlar ise henüz erken olduğunu herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledi. Vatandaşların çoğunluğu ise Alanya Belediyesi'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmaması gerektiğini belirttiler. İşte vatandaşların düşünceleri:
 
İbrahim Şengül: 
Daha önce Hasan Sipahioğlu döneminin son 2 yılı çok iyiydi. Şuanda yeni yönetim geldi ama yetkinin Büyükşehirde olmasından memnun değilim. Adem Murat Yücel rahat çalışamıyor. Kendisi genç ve çalışkan bir belediye başkanı Kestel'de de icraatlarını gördük.  Alanya'ya hizmet yapılacaksa bunu Alanya Belediyesi yapmalıdır.
 
Atilla Canan: 
Şuan için Alanya'da var olan bir değişiklik yok. Eski düzenin üzerine koyulmuş bir yapı hala devam ediyor. Alanya'da icraat yapılacaksa bu turizm ve ulaşım  konusunda yapılmalı ve bunu Alanya Belediyesi yapsın. Ayrıca çevre yolunda başlatılan yeşil dalga uygulamasından da oldukça memnunum bunu yapan ve düşünenlere teşekkür ediyorum.
 
Ahmet Karakuş: 
Çalışmalardan memnunum. Büyükşehir'e bağlanmasak daha iyiydi. Alanya kendi başına hizmet yapabilecek kapasitede. Ben yerel yöneticilerden park yerlerine genel bir düzenleme yapılmasını rica ediyorum.
 
Berk Grup: 
Alanya'da yapılan çalışmalardan oldukça memnunum. Henüz daha kalıcı ve büyük projelerin ve çalışmaların yapılması için çok erken. Belediye başkanımıza biraz daha zaman vermeliyiz. Alanya'nın Antalya'ya bağlı olması hiç iyi olmadı. Alanya'ya bir hizmet yapılacaksa bunu kendisi yapacaktır. 
 
Çınar Demir: 
Seçimin ardından 3.5 ay gibi bir süre geçmesine rağmen ben özellikle Mahmutlar'da oturan birisi olarak çalışmalardan oldukça memnunum. Şuanda benim mahallemde de yol ve asfalt çalışmaları devam ediyor ve ben inanıyorum ki Antalya Belediyesi Alanya'nın işine karışmazsa Adem Murat Yücel daha rahat çalışabilecektir.
 
Hüseyin Uğur: 
Alanya'da şuanda hizmetin kötü olduğunu düşünüyorum. Gerekli yatırım yapılmıyor. Bunun nedenlerinden birisinin de büyükşehire bağlanması olduğunu düşünüyorum. Eğer ki bağlanmasaydı daha iyi bir hizmet verebilirdi Alanya Belediyesi.
 
Burhanettin Özal: 
Alanya Belediyesi'nin çalışmalarından şuan için memnunum. Zaten daha seçimin ardından çok kısa bir süre geçti. Ben şuan için yapılması gereken şeylerin yapıldığını düşünüyorum. Kestel'de oturan ve Adem Murat Yücel'i tanıyan birisi olarak Alanya'nın hak ettiği hizmeti alacağını düşünüyorum bu hizmetide Antalya Büyükşehir Belediyesi değil Alanya Belediyesi yapacaktır.
 
Olgun Kaçık: 
Alanya'nın turizminden memnun değilim. Alanya Belediyesi'nin bu yönde çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum.  Yapacağı bu çalışmaları da Büyükşehir belediyesi ile koordineli bir şekilde yaparsa ben sorunların çözümünde daha kolay bir yol izleneceğini düşünüyorum.
 
Hüseyin Deniz: 
Alanya Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalardan bir vatandaş olarak memnun değilim. Gelen gideni aratır derlermiş bu gerçekten çıktı. Eski sisteme geri dönülsün ve çevre düzeni ve temizliği konusunda da turizmin hat safhada yaşandığı şu günlerde daha fazla üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum.
 
Selda Çimen: 
Alanya'nın kendi başına bir il olması gerektiğini düşünüyorum. Büyükşehir yasasıyla bir çok ilçe belki büyükşehirlere bağlanabilir ama ben Alanya'nın bu konudan muhaf tutulması gerektiğini düşünüyorum. Alanya kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayabilecek bir şehir. Belediyenin 3.5 aylık sürede çalışmaları iyi gidiyor. Bu çalışmalara ek olarak çevre düzenlemeleri ve doğalgaz konusunda da daha farklı atılımların yapılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Ahmet Sarıaltın: 
Alanya'da henüz yapılan bir değişiklik yok. Bu konuda Büyükşehir'in de Alanya'ya engel koyduğunu düşünüyorum. Alanya rahat bırakılsın ve kendi hizmetini kendisi yapsın.
 
Dilek Boynueğri: 
3 aydır memleketimdeydim. Alanya'ya yeni geldim. Şuanda baktığımda Alanya'da herhangi bir değişiklik göremedim. Çalışma yapılıyorsa da çok büyük çalışmaların yapıldığını düşünmüyorum. Eğer bir proje yapılacaksa da ilk olarak Alanya trafiğine bir çalışma yapılmalı. Hizmeti Alanya'nın kendisinin yapmasını düşünüyorum.
- Mert KULAÇ - Şems ZEYBEK
Son Güncelleme: 09.07.2014 05:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81