Ayazmen'de indirim başladı

18 yıldır Avsallar'da yerli halka hizmet veren Ayazmen, kışlık ürünlerde yüzde elliye varan indirimler uygulamaya başladı.

Ayazmen'de indirim başladı

18 yıldır Avsallar'da yerli halka hizmet veren Ayazmen, kışlık ürünlerde yüzde elliye varan indirimler uygulamaya başladı.

16 Mart 2015 Pazartesi 01:52
Ayazmen'de indirim başladı
 
Giyim üzerinde yediden yetmişe yerli halka hitap eden Ayazmen, kışlık ürünlerde indirim uygulayınca halkın uğrak yeri oldu. Alınan ürünlerin anında müşteriye teslim edilmesi için eski elamanı Yücel'i kadrosuna katan Ayazmen, daha iyi hizmet vermeyi planlıyor. Ayazmen sahibi Mustafa Ayaz iş yeri ile ilgili verdiği bilgide şunları söyledi; "Öncelikle önemli mağazaların yaptığı gibi bizde sezonluk ürünlerde kampanya yapmaya karar vererek. İndirimli satışlarımızı başlattık. Şu an 9.90'dan başlayan fiyatlarımızla   yüzde 50’ye varan indirimler yaptık. Bu indirimler belli aralıklarla yaz sezonunda ve Aralık ayına kadar devam edecek. Bilindiği üzere 18 yıldır kaliteli ürün ve kaliteli işçiliğimizden ödün vermedik. 1996 yılından bu yana bölge halkına hizmet veriyoruz. Bu yıl müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için mağazamızı büyüttük. Geçmişte yanımızda uzun süre çalışan İsmail kardeşimizi yeniden kadromuza katarak gençlere yönelik satışı ve alınan ürünlerin kısaltılması ve daraltılması konularında görevlendirdik. Bayan satış elemanı olarak da Hatice kardeşimizle beraber müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz." 
Hayri Demir
 
Son Güncelleme: 16.03.2015 01:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81