Antalya'da dev operasyon

Antalya'nın Zeytinköy bölgesine özel harekat polisinin de desteğiyle düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 50'denfazla kişi gözaltına alındı.

Antalya'da dev operasyon

Antalya'nın Zeytinköy bölgesine özel harekat polisinin de desteğiyle düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 50'denfazla kişi gözaltına alındı.

22 Ocak 2015 Perşembe 03:49
Antalya'da dev operasyon
 
Antalya Emniyet Müdürlüğünce 420 polisin katılımıyla uyuşturucu operasyonu düzenlendi.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  sokak satıcılarına yönelik Zeytinköy Bölgesi'ndeki operasyona 420 polis katıldı. Mahalleye aynı anda giren narkotik ekiplerine özel hareket polisi de destek verdi. Operasyonu, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, helikopterden yönetti. Özel harekat polisleri ve narkotik ekiplerince birçok adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda 50'den fazla kişi gözaltına alındı.
 
 "Sana kaç defa satma, içme şu pisliği diye yalvardım"
 
Baskınlarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Operasyonda bir kadın, "Bu mahallede artık uyuşturucu satılmayacak, polisler çay içmek için gelecek. En büyük ispiyoncu ben olacağım. Yeter, bıktık artık" diye mahalleliye seslendi. Başka bir kadın ise gözaltına alınan yakınına, "Sana kaç defa satma, içme şu pisliği diye yalvardım. Dinlemedin beni" diyerek gözyaşı döktü. Polisin aramalarının devam ettiği operasyonda, gözaltına alınan kişi sayısının artabileceği bildirildi. 
 
Son Güncelleme: 22.01.2015 03:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81