Antalya'da Cami Bahçesinde Patlama

Antalya’da Muratpaşa Camii bahçesinde bulunan tekerlekli plastik çöp kutusunda patlama meydana geldi.

Antalya'da Cami Bahçesinde Patlama

Antalya’da Muratpaşa Camii bahçesinde bulunan tekerlekli plastik çöp kutusunda patlama meydana geldi.

26 Ocak 2016 Salı 14:16
 Antalya'da Cami Bahçesinde Patlama
Antalya, iki gün aradan sonra ikinci patlamayla sarsıldı. Pazar günü şehrin en işlek bölgesi olan kapalı yolda çöp bidonuna bırakılan patlayıcının infilak etmesinin etkisi henüz geçmeden, bu sefer şehrin büyük camilerinden Muratpaşa'nın bahçesinde patlama meydana geldi. Patlama sonucu ölen yada yaralan olmadı.

Patlamanın ardından emniyet birimleri seferber oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cami avlusu ve yakınındaki yollar güvenlik çemberine alındı. Olay yeri inceleme ekipleri patlamanın sebebini araştırdı. Patlamanın meydan geliş şeklinin iki gün önce Kapalı Yol'da çöp bidonunda bırakılan patlayıcının infilak etmesiyle aynı olması dikkati çekti. Görgü tanıkları çok şiddetli bir patlama sesi duyduklarını, bunun üzerine insanların sağa sola kaçışmaya başladığını söyledi. Emniyet güçleri, ikinci bir patlama ihtimaline karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Patlamanın yaşandığı bölgeye getirilen sinyal kesiciler nedeniyle cep telefonları kullanılamadı.

 Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından bölge yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı.
Son Güncelleme: 26.01.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81